'Dizi Savaşları' 4. Sezonuyla Geri Dönüyor! | Başvurular Başladı

:D Aynen ben ekledim :A

@Aserat @Dosi son değişikliğimi yaptım ve Adı Efsane ile geliyorum. :A Bu forum üyeleri kesin antilik yapar o yüzden değiştim :D
Kendi adıma şu söylediğin dizilerden en iyi puanları Çocuklar Duymasın'a veririm söyleyeyim şimdiden. Sonra vay efendim niye böyle düşük puanlar veriyorsun diye afra tafra yapma bana :A

Harika oldu Dosinin puanlar bana kaydı.:A

Kız kavgası sever misin. Yada tekme tokat dövüş. Bol bol tokatlama sahnesi var:A
Böyle saç çekmeli falan olsun ama :A Ciyak ciyak da bağırmasınlar direk aksiyona girsinler :A Öyle olursa bir şeyler düşünürüz :A

Böyle saç çekmeli falan olsun ama :A Ciyak ciyak da bağırmasınlar direk aksiyona girsinler :A Öyle olursa bir şeyler düşünürüz :A

Şu sahne favorim.:A Leyla Necla'yı iyi patakliyor birde Hayriye annem Neclaya bir gömüyor 32. Bölümün sonunda. Her yerini delik deşik ediyor. O sahne daha iyi ama sadece o sahne yotubeda yok.:F

Şimdilik bununla yetin.:A

Harika oldu Dosinin puanlar bana kaydı.:A

Kız kavgası sever misin. Yada tekme tokat dövüş. Bol bol tokatlama sahnesi var:A
Beni niye etiketlememişsin? :A
dosinin puani kimdeydiki sana kaydi? @denizz19 ask ve mavi veya suskunlar deseydi konti puan onundu. Cocuklar Duymasinda güzel seçim, diğer düşündüklerinden daha iyi :D
@destere buraya yazmazsa görneyecektim bu yorumu.
Tabi Yaprak dökümü her sahnesi aklimda olan bir dizi. şanslısın :A

dosinin puani kimdeydiki sana kaydi? @denizz19 ask ve mavi veya suskunlar deseydi konti puan onundu. Cocuklar Duymasinda güzel seçim, diğer düşündüklerinden daha iyi :D
Tam puanlarını beklerim :A

bunların hepsi etiket kabızı :) anca arayıp el yordamıyla buluyoruz konuyu lanet olasıcalar :)

ben doğal jüriyim diyorum buna rağmen @Aserat etiketlememiş beni yok saymış :) istenmediğim yerde zorlada jürilik yapamam:) sıvacı kurallarına aykırı bir durum :)

Seni etiketlemiş burada bak, sen takmamışsın Aserat'ı. O yüzden onu suçlama şimdi :A @Dosi nasıl araştırmacı gazetecilik yaptım ama :A

Seni etiketlemiş burada bak, sen takmamışsın Aserat'ı. O yüzden onu suçlama şimdi :A @Dosi nasıl araştırmacı gazetecilik yaptım ama :A
biz öyle 180 kişinin arasına ismi cücük kadar sıkıştırılacak sıradan jürimiyizki bizi karambole getirmiş :) bugüne bugün obdusman jüriyim ben bana ayrıca seslenmesi lazımdı :)