MusicSurvivor 6.Sezon / Büyük Final / Oylama Başladı

Ozaman emre aydın alamıyorsun işte ama emre kayada iş çıkartır erken elenmişte olsa bir şans vereblririz yada 7.sezonda belkide derece yaparsın birisiyle onla katılırsın :A @Bully
Bence All-Star'da yarışmayan sanatçılar yarışabilsin :D

Emre Kaya All-Star'ı çıkaramaz ama Emre Aydın iş yapar :D @EFE UYSAL'ın Feridun'la görülecek bir hesabı var hem :A

Harbi ya forumda Emekli ünvanını verdiler sanırım o moda istem dışı girmiş oldum. :A Stajın da etkisi oldu tabi hiç girip muhabbetlere dahil olamıyorum zaman ayıramıyorum foruma. :A Neyse ki 2 Haziran'dan sonra yaz tatili başlıyor buralarda olacağım bol bol. Ama tabi senin yazın malum kaçışların olduğu için yine pek görüşemeyeceğiz gibi. :ss
sanırım mikasa da olmasa hiç foruma uğramayacaksın ihtiyar :)

Varoş çingen sen bana başta destek versen beraber hallederdik. Sen kullandım bu işten deyince geri adım attım.s.s
o kıllandım lafından sonra biz birliktelik sağlamıştık seninle sen son anda yan çizdin :) baktın hogatha hakkımı verecek anında yan çizdin gözümüzden kaçmadı bunlar :) ne kadar hainlik yaparsan yap hogatha benden yana boşuna çırpınışların:)

Ya konuşsunlar istedikleri kadar, takan kim onları :A Ya da dalga geçmeye kalkan olursa 1 puanları yapıştırırım onlara daha güzel olur :A
adamlar haklı :) büyük finalde yarışmasan seni forum önünde rezil ederiz valla:) öyle varmı yarışmadan çekilmek :)

konusu gündüz açılıcak yanı @Tolstoyevski :A 22:30 da sonuclar bu akşam 23:00 da anca müsait oldum ama yarın biraz zorlayacam kendimi hayırlısıyla bitiririz :A

Normalde kullanmayacaktım ama konuda iki kere etiketlendiğim için kullanayım bari :Z -@Çiğdem-