sahur yapacam bende puanın baskanlarla aynı 5 sayılsın seninde ozamanben artık rahat dizime dalabilirim @sokak sanati sanati hırsından artık yıldızları saysın )
sahur yapacam bende puanın baskanlarla aynı 5 sayılsın seninde ozamanben artık rahat dizime dalabilirim @sokak sanati sanati hırsından artık yıldızları saysın )
ben artık rahat dizime dalabilirim @sokak sanati sanati hırsından artık yıldızları saysın )
Böyle sevinince bende sevindim @sokak sanati ramazanın ilk günü sevaba girdin ayoll
aslında altı puanda anlaşmıştık ama neyse beşte olur yani başkan olmadığım yarışmada sokak şeysi ve lady gaga ile aynı puanı kapmakta idare eder hogathasahur yapacam bende puanın baskanlarla aynı 5 sayılsın seninde ozaman
ne teşekürü edeceğim gaza getirip yarı yolda bıraktın yüzdük yüzdük tam kuyruğuna geldik yelkenleri indirdin suya benim azmim olmasa hapı yutmuştumLaa ben olmasam alamayacaktın bu hakkı bi teşekkür et nankör
İyilik meleğiyim maşallah.
Ters manyel operasyonuyla mazlumu oynuyor arkadaş Duygu sömürüsüne boyun eğmeyin@Doğu da böyle diyor sonra rakiplerime oy veriyor inanmıyorum size Neyse zaten Erkin Koray'ın kazanacağı belli o yüzden hiç takmıyorum ben hedefimi gerçekleştirdim
Harbi ya forumda Emekli ünvanını verdiler sanırım o moda istem dışı girmiş oldum. Stajın da etkisi oldu tabi hiç girip muhabbetlere dahil olamıyorum zaman ayıramıyorum foruma. Neyse ki 2 Haziran'dan sonra yaz tatili başlıyor buralarda olacağım bol bol. Ama tabi senin yazın malum kaçışların olduğu için yine pek görüşemeyeceğiz gibi. :ssgenç @MasacRE- mi oluyor? oysaki dinazorların yaşayan son temsilcisidir sıvadaşım
zaten kırsaçlı yaştaşın @MEnes nerdeyse emekli oldu olacak artık klavyeyi bastonuylamı dürtüklüyor napıyorsa haftada bir mesaj yazmaya başladı
doğru tahmin ama tam doğru değil kadınsa adım atmasada ona doğru on gidebilirim erkek on gelse ben on geri giderim )
aslında altı puanda anlaşmıştık ama neyse beşte olur yani başkan olmadığım yarışmada sokak şeysi ve lady gaga ile aynı puanı kapmakta idare eder hogatha
ne teşekürü edeceğim gaza getirip yarı yolda bıraktın yüzdük yüzdük tam kuyruğuna geldik yelkenleri indirdin suya benim azmim olmasa hapı yutmuştum
Feridun Düzağaç bana göre Türkiye`de en underrated isimlerin başında gelir.Bu tarz yarışmalarda buralara gelmesi çok güzel aynı zamanda @MasacRE- nin başarısı tabi.
Erkin Koray- @Tolstoyevski çok uyumlu bir çift.Açıkçası ben pek sevmesem de "Eski şarkılar daha güzeldir,çünkü kötü olanlar zaten unutulmuştur" lafının isbatıdır Erkin Koray.
Varoş çingen sen bana başta destek versen beraber hallederdik. Sen kullandım bu işten deyince geri adım attım.s.s
Bunlar geçici başkan zaten yarışmacı olucaklar sen başkanlığa geri dönerdin @destere ama ağustos gibi başlar sen ekimde geliyorsun ayollaslında altı puanda anlaşmıştık ama neyse beşte olur yani başkan olmadığım yarışmada sokak şeysi ve lady gaga ile aynı puanı kapmakta idare eder hogatha
ne teşekürü edeceğim gaza getirip yarı yolda bıraktın yüzdük yüzdük tam kuyruğuna geldik yelkenleri indirdin suya benim azmim olmasa hapı yutmuştum
Bunlar geçici başkan zaten yarışmacı olucaklar sen başkanlığa geri dönerdin @destere ama ağustos gibi başlar sen ekimde geliyorsun ayoll
belki final turlarına yetişirsin ama büyük finale yetişirsin herhalde
nereye bitti ayoll sizi daha önemli bir yere alıyorum @Harunnn60 sen yabancı şarkılarla renk katacaksınız bu sezon güzeldi ama o anlamda eksiklik vardıTabi bizle işin bitti böyle itip kak. @Harunnn60
nereye bitti ayoll sizi daha önemli bir yere alıyorum @Harunnn60 sen yabancı şarkılarla renk katacaksınız bu sezon güzeldi ama o anlamda eksiklik vardı
nerede dedim bee yarışmacı olucaklar zaten dedimKes az önce bitti işim bunlarla dedin resmen.s.s
nerede dedim bee yarışmacı olucaklar zaten dedim
destere de ekime kadar yok yeni başkan adayı bulmam gerekecek sanırım belkide bulmam
Orucu benmi tutuyorum senmi tutuyorsun ayoll stres benim yerime sana geçmişBurak tamam kıvırma. Gördük seni de. Ramazan ramazan ağzımıza ettin yine
@sokak sanati ile @Harunnn60 yarışmacılığa dönsün ben de jüriliğe döneceğim Yarışmacı olarak kendimi kanıtladım zaten Fd ile final gördüm şimdi ait olduğum yere yani jüriliğe dönebilirimBunlar geçici başkan zaten yarışmacı olucaklar sen başkanlığa geri dönerdin @destere ama ağustos gibi başlar sen ekimde geliyorsun ayoll
belki final turlarına yetişirsin ama büyük finale yetişirsin herhalde
all star biletini kaptı feridun orada karizma çizlirmi acaba finalist sonucta ilk ahfta elenirse@sokak sanati ile @Harunnn60 yarışmacılığa dönsün ben de jüriliğe döneceğim Yarışmacı olarak kendimi kanıtladım zaten Fd ile final gördüm şimdi ait olduğum yere yani jüriliğe dönebilirim
Ben yarışmam herhalde ya hakkımı devredebilirim değil mi İsteyen yarışsınall star biletini kaptı feridun orada karizma çizlirmi acaba finalist sonucta ilk ahfta elenirse
alay konusu olursun finalist korkuyor derlerBen yarışmam herhalde ya hakkımı devredebilirim değil mi İsteyen yarışsın
Ya konuşsunlar istedikleri kadar, takan kim onları Ya da dalga geçmeye kalkan olursa 1 puanları yapıştırırım onlara daha güzel oluralay konusu olursun finalist korkuyor derler