MusicSurvivor 6.Sezon / Büyük Final / Oylama Başladı

Emre Aydın olackmış :A

Emre çok iyi şarkılar çıkarttı süper All STar olur :Z
All-Star'da daha önce yarışanlar bir daha yarışamıyor diye biliyorum, dimi kız @Çiğdem- :D

Emre'yi alırsın All-Star'da da iddialı olursun baya :Z
Emre Aydın olackmış :A

Emre çok iyi şarkılar çıkarttı süper All STar olur :Z
All-Star'da daha önce yarışanlar bir daha yarışamıyor diye biliyorum, dimi kız @Çiğdem- :D

Emre'yi alırsın All-Star'da da iddialı olursun baya :Z
aa vlla ilk 3 sezondan karıştıralımmı sadece son 3 sezonmu olsun o anlamda birşey bende henüz düşünmedim 2.all star veda sezonu gibi olucak bir şu 7.sezonu yapıp bitirelimde birlikte bir karar alırız yarışmacılarla :A :A :A

aa vlla ilk 3 sezondan karıştıralımmı sadece son 3 sezonmu olsun o anlamda birşey bende henüz düşünmedim 2.all star veda sezonu gibi olucak bir şu 7.sezonu yapıp bitirelimde birlikte bir karar alırız yarışmacılarla :A :A :A
Son 3 sezon olsun bence ilk 3 sezon zaten kullanıldı yeterince :A:A

Daha 2 sezon daha MS olacak yani 9.sezona kadar çok var ama kafan rahat olsun, artık senin devir kapandı. :A
MS 1 sezon daha anca çıkar herhalde, yarışacak sanatçı kalmadı :D

Bizim devrimiz kapanmaz rahat ol, gördüğün gibi en kötü yarı finale çıkıyoruz :A İhtiyar Erkin yeni şarkı da çıkaramıyor haliyle, All-Star gibi bir platformda işin çok zor :A

MS 1 sezon daha anca çıkar herhalde, yarışacak sanatçı kalmadı :D

Bizim devrimiz kapanmaz rahat ol, gördüğün gibi en kötü yarı finale çıkıyoruz :A İhtiyar Erkin yeni şarkı da çıkaramıyor haliyle, All-Star gibi bir platformda işin çok zor :A
Sarıkabadayı hiç kullanılmadı ilginç:F