MusicSurvivor 6.Sezon / Büyük Final / Oylama Başladı

Bana tam puan vereceğin halde oy kullanmadığın için hiç sempatik gelmiyorsun şu an bana, kendi kendine eğlen dur. :)

Yoo hiç de alamadı hala küsüm ben ona :A
çokda umrumdaydı:) sanki benimde tüm derdim sana sempatik gelmekti :)) ben kendi halimde üzüntümü yaşıyorum :) yani bunu alturpa yapmayacaklardı sarsıldım bayağı :)

Oylarımı kullandım @Tolstoyevski @MasacRE- başarılar diliyorum iyi şanslar @Çiğdem- emeğine sağlık bu sezonuda üstesinden geldin😉
yakşımsın bully i birde konuşuyorsun hain :))

çokda umrumdaydı:) sanki benimde tüm derdim sana sempatik gelmekti :)) ben kendi halimde üzüntümü yaşıyorum :) yani bunu alturpa yapmayacaklardı sarsıldım bayağı :)

Nasıl buldun bu hafta bizim üstadı? :A

Nasıl buldun bu hafta bizim üstadı? :A
berbat rezalet son yıllarda duyduğum en pis şarkılardan biri:) ben sıvacı dostum arkadaşım vede canyoldaşım @MasacRE- ye çalışacağım :)

sıva dediğiniz böyle yapılır yeteneksiz çaylak sıvacılar @Doğu @MEnes :) biraz ilham alın :)

He He tek ben verdim düşük puan doğru dedin :T:
evet sen en kötü puanı vermişsin herkes tam puan vermiş :)

bu yıl emrenin bir grup anticisi vardı onlar yaktı basını görünüyor @Bully :A

@destere yine fena puanlar vermedi tabi kullanabilse iyi olucaktı ama daha önce böyle 2 kere daha eşşekliği tutmustu malesef :F :F :F

bebat rezalet son yıllarda duyduğum en pis şarkılardan biri:) ben sıvacı dostum arkadaşım vede canyoldaşım @MasacRE- ye çalışacağım :)

sıva dediğiniz böyle yapılır yeteneksiz çaylak sıvacılar @Doğu @MEnes :) biraz ilham alın :)

:DHe He öyle yaptım

bu yıl emrenin bir grup anticisi vardı onlar yaktı basını görünüyor @Bully :A

@destere yine fena puanlar vermedi tabi kullanabilse iyi olucaktı ama daha önce böyle 2 kere daha eşşekliği tutmustu malesef :F :F :F
@vadikızı alturpun ilk haftalardaki berbat şarkılarına yüksek puan veriyordu yarıfinalde en kaliteli şarkılar geldi sonunculuğa attı bu ihaneti @Bully affetse bile tarih affetmez :))

:DHe He öyle yaptım
sonunda hatanı anlayacağını biliyordum :) ısrarım o yüzdendi :)

bebat rezalet son yıllarda duyduğum en pis şarkılardan biri:) ben sıvacı dostum arkadaşım vede canyoldaşım @MasacRE- ye çalışacağım :)

@Doğu da böyle diyor sonra rakiplerime oy veriyor inanmıyorum size :A Neyse zaten Erkin Koray'ın kazanacağı belli o yüzden hiç takmıyorum ben hedefimi gerçekleştirdim :A

@vadikızı alturpun ilk haftalardaki berbat şarkılarına yüksek puan veriyordu yarıfinalde en kaliteli şarkılar geldi sonunculuğa attı bu ihaneti @Bully affetse bile tarih affetmez :))

sonunda hatanı anlayacağını biliyordum :) ısrarım o yüzdendi :)

Alturpun ne be ben neyi ne kadar seviyorsam ona göre oy verdim şimdi oturup oyumun hesabınımı verecem:D

@Doğu da böyle diyor sonra rakiplerime oy veriyor inanmıyorum size :A Neyse zaten Erkin Koray'ın kazanacağı belli o yüzden hiç takmıyorum ben hedefimi gerçekleştirdim :A
la şunun şurasında 20 pointlik bir fark var yani nerden baksan aranıza 150 dönüm arazi girmiş yani biraz dişini sıksa ağaçkakan yine daldaki yerini koruyacak :)

Alturpun ne be ben neyi ne kadar seviyorsam ona göre oy verdim şimdi oturup oyumun hesabınımı verecem:D
heeee :))

acısıyla tatlısıyla son 1 yılda yağptığımız 5.yarışmanında sonuna geldik ayoll acun kadar tecrübe kazandım galiba :A :A :A

finalistler çürük ama iyi bir aşçı çürük yumurtadanda lezzetli bir omlet yapmayı bilmeli
:A :A :A @MasacRE- @Tolstoyevski
Zaten sonuç belli kızdırma beni hiç gelmem final konusuna kendi kendine sunarsın artık finali :A