çokda umrumdaydı sanki benimde tüm derdim sana sempatik gelmekti ) ben kendi halimde üzüntümü yaşıyorum yani bunu alturpa yapmayacaklardı sarsıldım bayağıBana tam puan vereceğin halde oy kullanmadığın için hiç sempatik gelmiyorsun şu an bana, kendi kendine eğlen dur.
Yoo hiç de alamadı hala küsüm ben ona
yakşımsın bully i birde konuşuyorsun hain )Oylarımı kullandım @Tolstoyevski @MasacRE- başarılar diliyorum iyi şanslar @Çiğdem- emeğine sağlık bu sezonuda üstesinden geldin😉
çokda umrumdaydı sanki benimde tüm derdim sana sempatik gelmekti ) ben kendi halimde üzüntümü yaşıyorum yani bunu alturpa yapmayacaklardı sarsıldım bayağı
yakşımsın bully i birde konuşuyorsun hain )
çokda umrumdaydı sanki benimde tüm derdim sana sempatik gelmekti ) ben kendi halimde üzüntümü yaşıyorum yani bunu alturpa yapmayacaklardı sarsıldım bayağı
berbat rezalet son yıllarda duyduğum en pis şarkılardan biri ben sıvacı dostum arkadaşım vede canyoldaşım @MasacRE- ye çalışacağımNasıl buldun bu hafta bizim üstadı?
evet sen en kötü puanı vermişsin herkes tam puan vermişHe He tek ben verdim düşük puan doğru dedin
bu yıl emrenin bir grup anticisi vardı onlar yaktı basını görünüyor @Bullyçokda umrumdaydı sanki benimde tüm derdim sana sempatik gelmekti ) ben kendi halimde üzüntümü yaşıyorum yani bunu alturpa yapmayacaklardı sarsıldım bayağı
@vadikızı alturpun ilk haftalardaki berbat şarkılarına yüksek puan veriyordu yarıfinalde en kaliteli şarkılar geldi sonunculuğa attı bu ihaneti @Bully affetse bile tarih affetmez )
sonunda hatanı anlayacağını biliyordum ısrarım o yüzdendiHe He öyle yaptım
@Doğu da böyle diyor sonra rakiplerime oy veriyor inanmıyorum size Neyse zaten Erkin Koray'ın kazanacağı belli o yüzden hiç takmıyorum ben hedefimi gerçekleştirdim
la şunun şurasında 20 pointlik bir fark var yani nerden baksan aranıza 150 dönüm arazi girmiş yani biraz dişini sıksa ağaçkakan yine daldaki yerini koruyacak@Doğu da böyle diyor sonra rakiplerime oy veriyor inanmıyorum size Neyse zaten Erkin Koray'ın kazanacağı belli o yüzden hiç takmıyorum ben hedefimi gerçekleştirdim
heeee )Alturpun ne be ben neyi ne kadar seviyorsam ona göre oy verdim şimdi oturup oyumun hesabınımı verecem
la şunun şurasında 20 pointlik bir fark var yani nerden baksan aranıza 150 dönüm arazi girmiş yani biraz dişini sıksa ağaçkakan yine daldaki yerini koruyacak
heeee )
Zaten sonuç belli kızdırma beni hiç gelmem final konusuna kendi kendine sunarsın artık finaliacısıyla tatlısıyla son 1 yılda yağptığımız 5.yarışmanında sonuna geldik ayoll acun kadar tecrübe kazandım galiba
finalistler çürük ama iyi bir aşçı çürük yumurtadanda lezzetli bir omlet yapmayı bilmeli
@MasacRE- @Tolstoyevski
Hiçbirşey belli değildir ayoll benim oyum 6 baskanların 5 etti sana 16 oy huyumuza gitZaten sonuç belli kızdırma beni hiç gelmem final konusuna kendi kendine sunarsın artık finali
benimkisi unutkanlık ama seninkisinde kasıt var ikisi birmi mahkemeye düşsek kasten adam öldürmekten en az 25 yıl yatarsınSen oy bile kullanmadın hiç benim oyuma laf atıyon be @Bully sana tepki göstersin bana değil
Belli belli hiç boşa heyecan yapmaya gerek yok Ben de @Tolstoyevski gibi çayımı yudumlayarak ikinciliğimin keyfini çıkaracağımHiçbirşey belli değildir ayoll benim oyum 6 baskanların 5 etti sana 16 oy huyumuza git
@sokak sanati @Harunnn60
benimkisi unutkanlık ama seninkisinde kasıt var ikisi birmi mahkemeye düşsek kasten adam öldürmekten en az 25 yıl yatarsın
Hiçbirşey belli değildir ayoll benim oyum 6 baskanların 5 etti sana 16 oy huyumuza git
@sokak sanati @Harunnn60
sana çeyrek finalde şampiyonluk ile eşit başarıydı aslında final bonus oldu ayollBelli belli hiç boşa heyecan yapmaya gerek yok Ben de @Tolstoyevski gibi çayımı yudumlayarak ikinciliğimin keyfini çıkaracağım
@pompy e haksızlık yapıyorsun onca zamandır oy kullanıyor yarışmanda hala halk jürisi diyorsun tam jüri olamadı bir türlü haksızlıklara tahammülümüz yok pompy nin isyan etmesi lazımHiçbirşey belli değildir ayoll benim oyum 6 baskanların 5 etti sana 16 oy huyumuza git
@sokak sanati @Harunnn60