Kız sen ne anlarsın golden tekniktenbumuydu sizin dedğiniz gol ne vardı onda bee
bu arada maçı çok ilginç oynuyorlar sokak kavgası gibi kamera açısı değişik
Kandırıldık resmen maç dediler 5 dk sürdü
Bu kadarmış demek ki sağlık olsun
flash gibiydiler çok hızlı gelişti herşeyKandırıldık resmen maç dediler 5 dk sürdü
Yine de sizlerle sohbet etmek çok güzeldiflash gibiydiler çok hızlı gelişti herşey
Özet verdiler işte Röportajlar yarım saat maç 2 dk gösterildi
Yine de sizlerle sohbet etmek çok güzeldi
Şimdi başka konulara dağılabiiriz
çok güzel bir film başladı şunu izleyeyim bariKandırıldık resmen maç dediler 5 dk sürdü
flash gibiydiler çok hızlı gelişti herşey
Afet öğretmenim de zamanında sosyal sorumluluk projesi yapardı her Köye 1 okul kampanyası vardı.Bu kadarmış demek ki sağlık olsun
Aga Mert'e neden destek olmuyorsun karakter oylamasındaçağatay ulusoy futbolcu olsa iyi futbolcu olurmuş drogba gibi vurdu adam resmen
keşke bir sezon daha devam etseydiDizinin 39. bölümde final yapacağı kesin değil mi?
Ama Aras fena oynamışBensu öldüğü bölümde arasın onunla konuşma sahnesinden sadece etkilenmiş ve gerçekten ağlamış o sahnede işte oyuncu budur ayoll ölüyü bile ağlatır
2:30 dan itibaren bakalım
buda o sahne
@Bully @batuhankaralar @MasacRE- @MEnes @turkuazz @xemrexxx @Forumdash @Yakamoz-Asi @cookies @FaJi @Doğu @Polat Şaşmaz @sokak sanati @mrt-06 @Billy Kane @Sherlock @ömer karataş
Çok iyi bir açıklama olmuşBensu öldüğü bölümde arasın onunla konuşma sahnesinden sadece etkilenmiş ve gerçekten ağlamış o sahnede işte oyuncu budur ayoll ölüyü bile ağlatır
buda o sahne
@Bully @batuhankaralar @MasacRE- @MEnes @turkuazz @xemrexxx @Forumdash @Yakamoz-Asi @cookies @FaJi @Doğu @Polat Şaşmaz @sokak sanati @mrt-06 @Billy Kane @Sherlock @ömer karataş
Bensu öldüğü bölümde arasın onunla konuşma sahnesinden sadece etkilenmiş ve gerçekten ağlamış o sahnede işte oyuncu budur ayoll ölüyü bile ağlatır
buda o sahne
hahha eski sen kıskancmıs işte iyiki mert ile doğruyu bulmuşsun ayollAman Aras'ı kardeşine benzetiyormuş ondan etkilenmiş işte abartmaya gerek yok
Demek isterdim ama avatar beni frenliyor işte, tabii ki en çok Aras'tan etkilenecek, Mert Karadağ bir efsane
1 gün sonra kurtuluyorum çok şükür, rahat rahat giydiririm artıkhahha eski sen kıskancmıs işte iyiki mert ile doğruyu bulmuşsun ayoll
kız arasdan konu açılmısken kardeşime benziyor diyor ama konusmasın sonrasında sahnesinden çok etkilendim diyor aras bu dizide en iyi performans sergileyen oyuncu oldu avatarınla gurur duy ayoll
Yeni avatarın1 gün sonra kurtuluyorum çok şükür, rahat rahat giydiririm artık
Ya ne demezsin, adımız manyak Bully'e çıktı bu avatar yüzünden