Sen de bir muhabbete iştirak et lan ne bu böyle köşene çekildin?Bir muhabetten de eksik kal
@Bully bu troll beni sıvacı grubuna çekmeye çalışıyorSen de bir muhabbete iştirak et lan ne bu böyle köşene çekildin?
Paylaş paylaş gelince hepsini beğenirim
Ben öyle mi diyormuşum
Yiğitt gibi Hayırlısıyla gidip hayırlısıyla dönecekler inşallah tabiki çok özleriz orasıda ayrı bir konu
2015-2015 sezonun da mı ne bi ara izlediğin tüm diziler tutmuyordu ya. Ortalıkta destere ile ölüm meleği gibi koşuşturuyordunuz.
Ne kadar etkili söylemişsem aklında yer etmiş
Forum daha eğlenceli bi alan olacaktır kesin.
Bir muhabetten de eksik kal
kiz ben @Çiğdem- e 30 şubat 2018 de gidicem dedim buradaki inceyi anlamayan var mi 😱@Dosi nin deyimiyle çakması var karsinda kapatmaya calisiriz
hogatham zekidir anlamıştır ama belli etmemeye çalışmıştır diyip durumu kurtaralım bari )kiz ben @Çiğdem- e 30 şubat 2018 de gidicem dedim buradaki inceyi anlamayan var mi 😱
haha öyle bir laf demiştim demi? ay halt etmişim. Orjinalsin sen 😉 vede eğlenceli@Dosi nin deyimiyle çakması var karsinda kapatmaya calisiriz
Ben yokken sen eğlenemezsin kiForum daha eğlenceli bi alan olacaktır kesin.
Sene emekli bir sıvacısın aynı zamanda trollükte yüksek lisans yapıyorsun bizim grup sana hafif kaçar@Bully bu troll beni sıvacı grubuna çekmeye çalışıyor
Ben yokken sen eğlenemezsin ki
hogatham zekidir anlamıştır ama belli etmemeye çalışmıştır diyip durumu kurtaralım bari )
kiz ben @Çiğdem- e 30 şubat 2018 de gidicem dedim buradaki inceyi anlamayan var mi 😱
aa olurmu cnm sen çok doğal bir çocuksun @cookies hem bu yaşta işini gücünü kurdun sayılır @destere hala evde pinekliyor@Dosi nin deyimiyle çakması var karsinda kapatmaya calisiriz
Genel olarak askerlik nedir gibi şeyleri sormuyorum ya benim daha çok var okuyom ben ya Değişik bir anın oldu mu onu merak ettim İşte bir gün komutan topladı bizi diye başlayan bir anı mesela?Ben olan bitenleri hep @denizz19 a anlattım, olanları bitenleri. Sen giderken sana da anlatırım.
Hahaha resim de süper olmuş, tüh abartacaktım biraz.
Aklıma ilk geleni yazayım bare.Genel olarak askerlik nedir gibi şeyleri sormuyorum ya benim daha çok var okuyom ben ya Değişik bir anın oldu mu onu merak ettim İşte bir gün komutan topladı bizi diye başlayan bir anı mesela?
Komutana karşı gelmek ha, iyi olmuş oh olsun Demek ki fazla ses çıkarmadan verilen görevi yapmamız lazımmış aklımızda bulunsunAklıma ilk geleni yazayım bare.
Gideli 5-10 gün falan olmuştu, kaynaşıyoruz falan işte. Yavaş yavaş da alışmaya başlıyoruz. Ben acemiyi Manisa'da yaptım. Tuvaletleri gerçekten çok kötü, yani kötüden kasıt kokuyor. Temizlik işi sıkıntı, yapan da baştan salma yapar o günün garipleri. Neyse ben de komutana söyleyeyim dedim durumu, komutan güldü ve arkadaşa malzemeleri verelim de temizlesin hepsini dedi. Şaşırdım bi, küçük bir şok yaşadım. Tüm tuvaletleri bana temizletmişti, ondan sonra sesim çıkmadı. Yani ilk günler kendimi biraz öne atardım, bu hadiseyle sesimi kesmiştim.
İnşallah başına kötüleri gelir.
Karşı gelmek değil aslında durumu belirtmiştim, biraz ters tepti.Komutana karşı gelmek ha, iyi olmuş oh olsun