iyim tşk ederim ne yapıyorsun niye garip hissediyosunTeşekkürler @vadikızı şuan bir garip hissediyorum ama iyim. sen nasılsın.
iyim tşk ederim ne yapıyorsun niye garip hissediyosun
ehliyet için iyi şanslar senin adına açılmış konu sorum dedim bendeŞimdi Ehliyet sınavına girmek için gereken kartımı almaya gidiyorum neden garip hissediyorsun diye sorma çünkü ilk kez bir konuda böyle soru soruluyor belki duvardan sorsan normal hissederdim.
ehliyet için iyi şanslar senin adına açılmış konu sorum dedim bende
bende değişik olsun istedim 🙂başarılarGüzel etmişsinde benim hakkımda ne düşünüyorsun falan tarzı mesajlar atılıyor çok değişik oldum. Teşekkürler bu Cumartesi sınav İnşAllah geçeceğim.
bende değişik olsun istedim 🙂başarılar
Evet işimiz var
Survıvorda yorumlarımızı silip duracak melun
Gün gelecek bende olucam soruşuruz
Müzik konusunda bazen anlaşıp bazen anlaşamadığım üye
Yok Ariana'yı sevmiştin.s.sen
Neyse Yaprak Dökümü ile geliyorum tam teyze dizisi. Seversin sen.
Bazen anlaşıp dediğim o işte Ariana demişken konserinden sonra patlama oldu bugün çok üzüldü oda ya
Yaprak dökümünü severim gel gitlerle izledim ama tüm sahneleri bilirim aynen tam teyze dizisi
Aynen genç kız daha oda onun için de zor olacak bu olayı atlatmak. Çok uzyldumbende o vahşete. İnsanlar orada tüm temiz duyguları ile eğleniyorken gelsin biri öldürsün. Çok acı.
Aa ağla için kıyılır diziyi izle bence tamamen.
Keşke o ilk zamanlarda ki duruşunu bozmasaydın @sokak sanatıForuma renk katan isimlerden birisi İnşallah uzun yıllar forumda görürüz kendisini
Keşke o ilk zamanlarda ki duruşunu bozmasaydın @sokak sanatı
Evet eski sokak sanati'nı özlüyorum.Keşke o ilk zamanlarda ki duruşunu bozmasaydın @sokak sanatı