''Cennet Mahallesi'' Yeni Bölümleriyle Geri Dönüyor!

Evlilik programindaki varliklarini neden nihayete erdirmeden yillardir uzattiklarinin sebebide tescillenmis oldu.

Çekimleri başlamış. Yapabilirlerse güzel olur çünkü Solmaz Petek Dinçöz'den daha iyi Çağla Şikel'in karakteri için.

Bizim milletimiz aptal yapımları izlemeye bayılır. Buda iş yapar.

Programın tamamen kurgu olduğunu ispatlamış bu olay buda bi dipnot olarak burada kalsın.:A

Solmaz Kaan yakışıyorlar ama bu saçmalığı desteklemem için daha fazlası gerek.:A

Kendileri olsalar yeterli bence:A

Şoktayım, birazdan Migros'ta...

çok saçma bir karar olmuş

Yaa şu danla biliç var biliyorsundur. O bu haftaki videosunda izdivaçtan cıkanlar dj filan olmuş diyince o mu dedim :F
Neden bu kadar eleştirildi anlamak güç, roman dizisi gerçek roman kızı oynayacak. Oyunculuk eğitimini almıştır elbette. Sonuçta ekrandaki herkes oyuncu değil mesela Beren de gerçek oyuncu değil böyle bir yarışmadan çıkma bir isim. :A Mesela Cansu Dere bu rolü oynayan Çağla Şikel, Petek Dinçöz mankendi. :D

Neden bu kadar eleştirildi anlamak güç, roman dizisi gerçek roman kızı oynayacak. Oyunculuk eğitimini almıştır elbette. Sonuçta ekrandaki herkes oyuncu değil mesela Beren de gerçek oyuncu değil böyle bir yarışmadan çıkma bir isim. :A Mesela Cansu Dere bu rolü oynayan Çağla Şikel, Petek Dinçöz mankendi. :D
Ve kanal Show :A

Tanıtım ne zaman :A

Napacağını şaşırdın yine. Beren evlilik programında mı tanındı.:F Oyunculuk yarışmasında, Star yarışmasında yarıştı ve 2. Oldu ayrıca 1.yi Starlık açısından solladı. Yapmaya çalıştığın Algı operasyonu ama bu halk bunu yemez.:A

Ne alaka. :A

Tanıtım ne zaman :A
Bilmiyorum. :A

Napacağını şaşırdın yine. Beren evlilik programında mı tanındı.:F Oyunculuk yarışmasında, Star yarışmasında yarıştı ve 2. Oldu ayrıca 1.yi Starlık açısından solladı. Yapmaya çalıştığın Algı operasyonu ama bu halk bunu yemez.:A
Ben evlilik programı mı dedim okuduğunu anla. :F Bu tarz bir şov programından çıkma dedim. Sonuçta o da okullu değil Solmaz okullu değil, yani yine gerçekleri ortaya çıkarmanın gururunu yaşıyorum. :A

Ne alaka. :A

Bilmiyorum. :A

Ben evlilik programı mı dedim okuduğunu anla. :F Bu tarz bir şov programından çıkma dedim. Sonuçta o da okullu değil Solmaz okullu değil, yani yine gerçekleri ortaya çıkarmanın gururunu yaşıyorum. :A

Biri oyunculuk yarışması star yarışması diğeri evlilik. Nasıl ikisini aynı kefeye koydun.:F

Yarışma bile değil evlendirme programı. Yani orada evlenmek amacı ile durmaları gerekiyor onların. Djlik oyunculuk vs için değil.:A

Son düzenleme: