2017 En Favori Dizi Karakteri - FİNAL | Emir vs. Mert

Hangi karakter kazansın?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 26 49.1%
  • Mert | İçerde

Oy: 27 50.9%

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toplam oy 50` nin altında kalırsa yeniden oylama yapılsın:D Sanki eskiden daha fazla oy geliyordu böyle finallere.Koskoca forumdan 45 oy mu çıktı sadece?:D

@Tolstoyevski Emir diyoruz :) sonsuz dostunu kırmazsın ve bakma Atacana. Kendiside millete benim icin oy ver diyor.
@FaJi hala kullanmadıysan artık sonkez bir ricam bu. Emire oy. Bundan sonra rahatsız etmem seni bu tarz etkinliklerde :)
@denizz19 ben sana diyeceklerimi demiştim. Sen rakip dizimize oy verirsen beni ilkkez kırmış olursun bilesin.
@sokak sanatı ben olmasaydım Emire bukadar oy gelmezdi. En az 3-4 oy benim sayemde. Yokluğumda bile etkili olmusum oylamada :A Pazartesiye kadar ara verecektim ama şuan mutluyum burda olmak istedim :Z Bana borçlusun. Öde illerde :A
Sen bir kişi olarak 4-5 kişiye karşı ile mücadele etmişsin. Geç te olsa geldim :Z Zeynepe gayret etseydin şimdi keyifle izlerdin oylamayı :ppp:
@Bully bu aralar nedense seninle hep rakip oluyoruz 😛 ama sanki böylesi dahamı iyi ne? hani bir şeyden söz etmistikta buda o şeye heyecan katiyor bence :A hoşuma gidiyor :Z

@sokak sanati

Canım ben sana söz vermiştim oyumu verdim Emire seni etiketlememişim cnm ya:D

Mert'e oy atın yoksa çok kötü şeyler olabilir (!)

maxresdefault.jpg

Sabah giderken eşitlik hala eşitlik, ne iş? :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...