Çok sevdiğim bir isim yine. Ben göremedim konuda sağol. @DiziTutkunu Fox'cu kardeşime teşekkür etme fırsatı sundum.
sarıterlik, ciddi misin?Çok sevdiğim bir isim yine. Ben göremedim konuda sağol. @DiziTutkunu Fox'cu kardeşime teşekkür etme fırsatı sundum.
sarıterlik, ciddi misin?
sen merak etme ayoll biz oy bulabilirsek merte @sokak sanati 10 oy daha bulur emiretoplam oy 50` nin altında kalırsa yeniden oylama yapılsın Sanki eskiden daha fazla oy geliyordu böyle finallere.Koskoca forumdan 45 oy mu çıktı sadece?
sen merak etme ayoll biz oy bulabilirsek merte @sokak sanati 10 oy daha bulur emire
@Tolstoyevski Emir diyoruz sonsuz dostunu kırmazsın ve bakma Atacana. Kendiside millete benim icin oy ver diyor.
@FaJi hala kullanmadıysan artık sonkez bir ricam bu. Emire oy. Bundan sonra rahatsız etmem seni bu tarz etkinliklerde
@denizz19 ben sana diyeceklerimi demiştim. Sen rakip dizimize oy verirsen beni ilkkez kırmış olursun bilesin.
@sokak sanatı ben olmasaydım Emire bukadar oy gelmezdi. En az 3-4 oy benim sayemde. Yokluğumda bile etkili olmusum oylamada Pazartesiye kadar ara verecektim ama şuan mutluyum burda olmak istedim Bana borçlusun. Öde illerde
Sen bir kişi olarak 4-5 kişiye karşı ile mücadele etmişsin. Geç te olsa geldim Zeynepe gayret etseydin şimdi keyifle izlerdin oylamayı
@Bully bu aralar nedense seninle hep rakip oluyoruz 😛 ama sanki böylesi dahamı iyi ne? hani bir şeyden söz etmistikta buda o şeye heyecan katiyor bence hoşuma gidiyor
@sokak sanati
Çok boş bırakmıştık fırsattan istifade elediler işte.Sarp nasıl elendi?
Çok boş bırakmıştık fırsattan istifade elediler işte.
Mert'e oy atın yoksa çok kötü şeyler olabilir (!)
Benden ne istiyorsun?Celal Baba'ya bile destek olmadın burada bize rakip oldun tam dengesizsin sende.
@Yiğitt sensiz olmuyor.
Sıla'ya oy verseydin sana 2 oy getirirdim, şansına küs baybEmir Bey için oy topla.