Canım Show'umMesajlarına da gerçek biz ne kadar yakışıyor.![]()
Yeter ki sen mutlu ol kardeşim
Sarp'ın efsane golüne sen bile kayıtsız kalamayacaksınbenim maç yorumlarımda biraz şeydir malum anlamıyorum ama merti över sarpı yerin dibine sokarız![]()
![]()
@Bully
Canım Show'umMesajlarına da gerçek biz ne kadar yakışıyor.![]()
Sarp'ın efsane golüne sen bile kayıtsız kalamayacaksınbenim maç yorumlarımda biraz şeydir malum anlamıyorum ama merti över sarpı yerin dibine sokarız![]()
![]()
@Bully
Bu gece değilmi maç 12 de burda olun çocuklar içerde maç konusu diye konusunuda açın hattaMesajlarına da gerçek biz ne kadar yakışıyor.![]()
Bu gece değil canım, yarın geceBu gece değilmi maç 12 de burda olun çocuklar içerde maç konusu diye konusunuda açın hatta![]()
![]()
![]()
Dün gecenin geç saatleriydi belli ki ufak bir EROR vermişsin Kaanım, sende her zaman olmayan şeyler bunlar genelde hata ben yapıyorum.@Çiğdem-
dün sankı yarın gece diye konustuk ama yine yarın gece olsun bakalımBu gece değil canım, yarın geceBen bazen günleri karıştırıyorum biliyorsun, bugünü de Cumartesi sandım nedense
@mrt-06
3 aylara girdik artık biraz da mecburiyetten maden suyuna yönelmiştir.dün sankı yarın gece diye konustuk ama yine yarın gece olsun bakalım
yine kafası gidik diyecem ama şu sıralar kontrol altında tutuyorum ben onu maden suyu içiyor![]()
![]()
![]()
Dün gecenin geç saatleriydi belli ki ufak bir EROR vermişsin Kaanım, sende her zaman olmayan şeyler bunlar genelde hata ben yapıyorum.@Çiğdem-
Bende de gün konusunda oluyor işte Atacan'ımdün sankı yarın gece diye konustuk ama yine yarın gece olsun bakalım
yine kafası gidik diyecem ama şu sıralar kontrol altında tutuyorum ben onu maden suyu içiyor![]()
![]()
![]()
bu forum yüzünden hep modemimde sorun var sanıyorum ayoll modemi kapatıp açıyorum günahını alıyorum
onu bliyorum ronaldo portekizli o hem nesi göbekliBrezilyalı Ronaldo vardı sen bilmezsin. Adam baya göbekliydi ama en iyi golcülerden biriydi. Yani önemli olan teknik![]()
Mobilde sıkıntı görünmüyor oraya geçtim şimdibu forum yüzünden hep modemimde sorun var sanıyorum ayoll modemi kapatıp açıyorum günahını alıyorum![]()
![]()
![]()
O değil işte o yüzden brezilyalı Ronaldo diye belirttimonu bliyorum ronaldo portekizli o hem nesi göbekli@EFE UYSAL
Annem dizi izliyordu bitti şimdi açtık ropörtaj yapılıyor.yeni gelin var@mrt-06
Bune ayı gibiO değil işte o yüzden brezilyalı Ronaldo diye belirttim
Bu
![]()