MusicSurvivor 6.Sezon 12.Hafta / Oylama Başladı

Galiba :D
cidden zor bu hafta. kötü diyeceğim şarkı yok gibi :)

Evet şarkıların hepsi güzel gerçekten :) 3 normal 2 güçlü 1 iyi dediğine göre sanırım 1-3 arası bir puan gelecek senden :D Umarım 3 olur, o da en az tabi yine de beklentiyi düşük tutmamak lazım :A

şarkı harikaymış @MasacRE- :) kuşum aydın konsa pandik parmağıma en favori şarkılarımdan biridir :) @Çiğdem- hogathası son gün hatırlatırsa oylamayı iki üç puan verebilirim senin ağaçkakana :)

Bir derdim var dinleyin
Ey gökteki yıldızlar
Beni benden çalarak
Kaybolup gitti yıllar

Aşk aşk aşk yüzünden
Izdıraba kul oldum
Ömrüm böyle tükendi
Ne kadar zalim yıllar

Gönlüm söz dinlemiyor
Sevdiğimi ver diyor
Kim görse şu halimi
Bir daha sevme diyor

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @Dosi @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @ @mrt-06 - @OzaN @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Titanium @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem- @Tolstoyevski
owww buda iyi sıralamada ilk sekizi zorlar bayağı :)

şarkı harikaymış @MasacRE- :) kuşum aydın konsa pandik parmağıma en favori şarkılarımdan biridir :) @Çiğdem- hogathası son gün hatırlatırsa oylamayı iki üç puan verebilirim senin ağaçkakana :)

owww buda iyi sıralamada ilk sekizi zorlar bayağı :)
aaa şimdide sucu bana atıyor sana kaç defa hatırlattım bee eurovisiondakı eccünnülere daldın unuttun :A

Bu haftaki şarkımız Şimdi Uzaklardasın...

Şimdi uzaklardasın gönül hicranla doldu
Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu
Sevda bahçelerinin çiçekleri hep soldu çiçekleri hep soldu
Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu!

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-

ne varsa eskilerde var zeki amca yine döktürmüş helal olsun :)

aaa şimdide sucu bana atıyor sana kaç defa hatırlattım bee eurovisiondakı eccünnülere daldın unuttun :A
onlar daha hoştu :) en azından seyredecek bişeyler vardı burası çok kuru :) hele bu hafta birde görümceğin ihtiyar teyzelerini konuk etmişsinki tümden batık senin konu :)

ne varsa eskilerde var zeki amca yine döktürmüş helal olsun :)

onlar daha hoştu :) en azından seyredecek bişeyler vardı burası çok kuru :) hele bu hafta birde görümceğin ihtiyar teyzelerini konuk etmişsinki tümden batık senin konu :)
hhahah aa @mrt-06 da gücendi sana oy vermedin diye oy kullansan erkin ile 1.sırayı paylaşmazdı kendisi 1.olurdu böyle harika diyorsun şarkısına sonrada oy vermiyorsun
:A :A :A

berabere kalmışlar ben oy versem kesin bir puan öne geçerdi zeki amca :)
Sen oy vermediğin için @MasacRE- 3.olmak yerine 2.olup 2 puan aldı @Bully de sayende 4.olmasına rağmen 1 puan aldı @Tolstoyevski de 2.olucakken 1.oldu @mrt-06 da tek 1.olucakken zirveyi paylaştı ayyy nekadar çok dengeleri değiştirmiş senin oy vermemen nekadar önemlisin gör yarışma için :A :A :A

Sen oy vermediğin için @MasacRE- 3.olmak yerine 2.olup 2 puan aldı @Bully de sayende 4.olmasına rağmen 1 puan aldı @Tolstoyevski de 2.olucakken 1.oldu @mrt-06 da tek 1.olucakken zirveyi paylaştı ayyy nekadar çok dengeleri değiştirmiş senin oy vermemen nekadar önemlisin gör yarışma için :A :A :A
yalnız ben olsaydımda @OzaN ununu eleyip eleğini duvara asmıştı:) çünkü benden mirkete pek bir hayır gelmezdi yani şutlanan şarkıcı konusunda jüri benimle aynı fikirdeymiş :)

Rafeti allah korudu ayoll -15 ile elenmedi 9 canlıymış vlla :A
şimdi @turkuazz a niye oy vermedin diye soran 120. kişi olmayacağım:) zaten yüz kez neden oy vermediğini açıklamak zorunda kalıp telef olmuş birdaha aynı hikayeyi anlatmak zorunda kalmasın :) ama sanırım o da eurovision daki kızlara daldı benim gibi :)

neyse ben kaçtım hogatha hadi sana gudivning :)

şimdi @turkuazz a niye oy vermedin diye soran 120. kişi olmayacağım:) zaten yüz kez neden oy vermediğini açıklamak zorunda kalıp telef olmuş birdaha aynı hikayeyi anlatmak zorunda kalmasın :) ama sanırım o da eurovision daki kızlara daldı benim gibi :)

neyse ben kaçtım hogatha hadi sana gudivning :)
Ben korktum sen oy verip Mirkelama yüksek verirsin diye. En son benim oy açıklandi. Mirkelam 3 puan öndeydi, ben Mirkelama 1 verdim Rafete 7 ve 3 puan farkı bukez Rafet atti :D

Bu hafta çok karışık yarışmacı sayısı az şarkılarda oldukça iyi çeyrek final öncesinde kolay oylama olmayacak:)

@Çiğdem- sana bir fikirde bulunacağim. Hani 1 sure aksadi ya yarışman,bence yarismaci sayin azalinca sonuc gecesinden sonra ertesi güne kadar konuda paylassinlar sarkilarini sende ertesi gün gelince oylamani baslatirsan ramazana denk gelmesine mani olursun. bence düşün. Sonuctan sonraki gün sarki paylasilip 1 gün oylama icin beklemeye gerek yok.
bu arada ben belki bu hafta oy kullanmayacam haberin olsun. Zorlaniyorum çünkü

@Çiğdem- sana bir fikirde bulunacağim. Hani 1 sure aksadi ya yarışman,bence yarismaci sayin azalinca sonuc gecesinden sonra ertesi güne kadar konuda paylassinlar sarkilarini sende ertesi gün gelince oylamani baslatirsan ramazana denk gelmesine mani olursun. bence düşün. Sonuctan sonraki günd sarki paylasilip 1 gün oylama baslatilmak icin beklemeye gerek yok.
bu arada ben belki bu hafta oy kullanmayacam haberin olsun. Zorlaniyorum çünkü
ben videoyu atarım cnm istersen kullanırsın :A

Çeyrek final öncesi bu şarkıyı kullanmak daha iyi:) bu şarkıyla elenirmiyim bilmiyorum şansınıza artık :F
Şarkıların hepsinin tam sürümünü dinledim demin sırayla, nasılsa 5 şarkı olduğu için pek sıkmadı. Bu hafta tam bir fırtına öncesi sessizlik olmuş, bence gelecek hafta çok daha zorlu olacak.
bence herkes gidebilir yaaa feridunda baya şarkısı iyi çıktı rafette iyi herşey olur bu hafta ayoll çeyrek finalde zaten fırtınanın büyüğü kopucak ama o bileti almakta çnemlidir ms de sonucta :A :A :A

Elenmezsin mümkün değil. @Çiğdem- bile tam puan verir :A
ben okadar rahatimki oy kullanmam belki. o derece güveniyorum sarkına :) elensende basarili olduk. ben memnunum :)
Kesinlikle başarılı olduk o kritik haftaları atlattıktan sonra bu haftaya kadar yarışmada kalmak iyi,ayrıca bu haftaki şarkıda oldukça iyi bakalım artık:)

Kesinlikle başarılı olduk o kritik haftaları atlattıktan sonra bu haftaya kadar yarışmada kalmak iyi,ayrıca bu haftaki şarkıda oldukça iyi bakalım artık:)
Rafet'in en sevdiğim şarkısıdır. @Çiğdem- in bir anket etkinligi vardiya orda baya iyi oy aldi oyüzden başarili gider. Birincide olurdu ama benim hamlemle @MasacRE- nin begendigi bir grup vardi incelik yapip onun birinci olmasini sağlamıştım :D
Bu hafta suana kadarki en merak ettigim hafta.