Aynen öyle geçen yıl izlemedin mi?Bunlar jüri oylarıymış bu arada daha sonra televoting olacak sanırım. @Ahmad @Harunnn60
sunucular tam @Çiğdem- likmiş biz boşuna parkettik burayaFeman karıları cıksaydı keşke sende hasatinden çatlardın
Şarkılar hiç iyi değil bence oylama için açmiştim zaten
Bulgaristan.aaa oylama baslamıs en iyi zaanda gelmişim şarkı dinlemek işkencesi bu işin güzel yanı oy izlemek
@Harunnn60 @destere @xemrexxx kimi tutuyorsunuz çocuklar
Hatırlamıyorum valla izledim de.Aynen öyle geçen yıl izlemedin mi?
dişi olan herşeyi destekliyorum yeterki saplar kazanmasınaaa oylama baslamıs en iyi zaanda gelmişim şarkı dinlemek işkencesi bu işin güzel yanı oy izlemek
@Harunnn60 @destere @xemrexxx kimi tutuyorsunuz çocuklar
4-5 ülke yazmıstım favoriler unuttum ayoll ben onları hangi konuya ayzdım bir bakıp bulsana onları tutayımBulgaristan.
Daha televoting oyları var.portekiz ikinciyi 2ye katladı resmen
Bir yere yazmıştın ama unuttum bende.4-5 ülke yazmıstım favoriler unuttum ayoll ben onları hangi konuya ayzdım bir bakıp bulsana onları tutayım
sarı sıçanı destekliyordun hangi ülkedendi dur @xemrexxx ye soralım o hatırlar parlakları4-5 ülke yazmıstım favoriler unuttum ayoll ben onları hangi konuya ayzdım bir bakıp bulsana onları tutayım
tüm şarkıların racap olarak olduğu konuydu ama konuyu bulamıyorumBir yere yazmıştın ama unuttum bende.
ispanyayı mı diyorsun senin sevdiğin yumurta oğlanlar vardısarı sıçanı destekliyordun hangi ülkedendi dur @xemrexxx ye soralım o hatırlar parlakları