Ne kadar da tehditkar bir süper mod.Buralara kadar nasıl geldiğin belli oldu.
Bu gidişle anca yollu olursun sen.![]()
Yiğit'in yolu belli zaten.
Ne kadar da tehditkar bir süper mod.Buralara kadar nasıl geldiğin belli oldu.
Bu gidişle anca yollu olursun sen.![]()
Bana yazıyor.![]()
Ben dün kullandım.Kıran kırana sürdürüyoruz mücadeleyi işte
Sen pek bir rahatsın, oyunu daha kulkanmadın mı yoksa?![]()
Yoldan çıkardım.Oha. 😱 Deniz'in şey olduğunu bilmiyordum. 😱![]()
O kötü yola düşmüş, çıkmaz sokak da sıkışıp kalmış.Yiğit'in yolu belli zaten.![]()
O kötü yola düşmüş, çıkmaz sokak da sıkışıp kalmış.Ben seni kurtarmaya çalışıyorum.
![]()
Senden adın kadar umutluyum.Beni de 90'a sokmaya çalışıyor ama manzaraya bakınca canım çekmedi. Geri dönerim son dakika rahat ol.![]()
Tur kalmadı ki.MHK (Marul Hükmünde Kararname) ile yarışmalarda etiket yapıp oy istemeyi yasaklayacağız bundan sonraki turlarda.![]()
Dizi karakteri var.Senden adın kadar umutluyum.Yüzümü kara çıkarma.
Tur kalmadı ki.Ve MHK bug da kalır.
![]()
Turlar yerine yarışmalar yazmanız daha uygun olur o zaman efendim.Dizi karakteri var.![]()
Afitap dedim@dreamy kullanmış mıydı? Gelip de Simge'ye kullansa, biz inansak, el ele tutuşsak, hayat bayram olsa![]()
MHK (Marul Hükmünde Kararname) ile yarışmalarda etiket yapıp oy istemeyi yasaklayacağız bundan sonraki turlarda.![]()
Seni beni düzelteceğine ders çalış şuan rakiplerin harış harıl Edebiyat kasıyor. Söyle bakıyım ilk realist roman?Turlar yerine yarışmalar yazmanız daha uygun olur o zaman efendim.![]()
Tanzimat benden sorulur.Seni beni düzelteceğine ders çalış şuan rakiplerin harış harıl Edebiyat kasıyor. Söyle bakıyım ilk realist roman?![]()