kulede sıkışan reinar , ymir, christa, connie ve diğer karakterler canla başla kuleyi savunmaya giriştiler ama kıllı devin uzaktan çektiği gülle şutlarıyla kule dağıldı
kıllı dev zeka küpü iyi bir organizatör, plan proje muhteşem.. karşısındaki grubun kabiliyeti onunla başedebilecek durumda değildi çünkü mikasa , levi ve akıl küpü arin yoktu grubun arasında ? ama buna rağmen reinar başta olmak üzere kahramanlarımız canla başla çabaladı özellikle reinar ve son sahnede ymir çok etkiliydi ..
ymirden dev fışkırdı adeta yalnız o intihar saldırısı işe yaradımı acaba orası belli değil artık
@MEnes @Tolstoyevski bu christa güzel kızda yalnız yaşı küçük değil mi? reinar ın kızın eteklerini kesip dev tarafından dişlenen kola bandaj yaptığı sahnede söylediklerini kınıyorum
bununla evlenmem lazım lafıda neyin nesi? sübyancımıdır reinar ne iş anlamadım
connie karakterini sevmiyorum onuda not düşeyim keltoş ölsede olur, yalnız söylediği köyümdeki evimizin üstüne çöken dev anneme benziyordu lafından şüphe ettim? acaba ölenler veya köylüler zamanla devemi dönüşüyor karışık kuruşuk işler işte