FOX Lucifer - 2. Sezon Yorumları

Çok eğlenceli bir dizi düzenli takip ediyorum ama şöyle reklamsız takılmayan hızlı bir site bulana kadar ak la karayı seçtim o derece yani :) Sonunda iyi bir site buldum ama hala bulamayanlar için link vereyimde yorulmasın kimse.

Lucifer 1.sezon

Lucifer 2. sezon

Başka yabancı dizi izlemek isteyenler içinde bir link vereceğim burada da gelmiş geçmiş en populer dizilerin hem Türkçe dublajı hemde altyazı seçeneği yer alıyor.

Yabancı dizi
Tıklayın ve en yeni dizilerden birini seçin. İyi seyirler

ben erkenciyim sanıyordum sende hızlı davranmışın :) zaten duvara çizik atıyordum bir an önce dizi başlasın diye :)
anne tanrıçaya laf yok :) charlotte muhteşem bişey zaten chloe , maze ve charlotte birlikte harika üçlü sıyrık kafalı psikiyatristte işin rengi diyelim :)
15.bölümüde izledim hadi başka dizileri boş ver ayoll :A :A :A

15.bölüm
aaa yine güzel bir bölüm oldu :Z lucifer bıçağı çalıştırmaya çalısıyor piskolok kadının gazıyla başardı gibi ama yapamadı beceremedim demiyorda bıçak bozuk diyor :A şu luciferin anneside geberiyor galiba kurtulucaz @destere

mazemidir nedir silah tutan kadını yere sermesi ve erkek zenci meleğin luciferi sinirlendirmek için vurması annesinin hırsız kılığında saldırması lucifere bölümün diğer güzel kısımları

2x15. Bölüm

her bölüm gibi muhteşemdi :) alazlı bıçak alazlanmadı bir türlü :)
chloe derdini anlatırken mazenin kulaklıktan son ses müzik dinlemesi harikaydı yalnız yakalandı kıza :)
lucifer ile tıfıl kız trixi nin olduğu sahneler yine harikaydı ..
anne charlotte un zamanı azalmış zor durumda alazlı bıçağın bir an önce çalışması lazım :) charlotte un lucifer e üç kız bulduğu ve maske takıp onu dövdüğü sahneler yine muhteşemdi :)

15.bölümüde izledim hadi başka dizileri boş ver ayoll :A :A :A

15.bölüm
aaa yine güzel bir bölüm oldu :Z lucifer bıçağı çalıştırmaya çalısıyor piskolok kadının gazıyla başardı gibi ama yapamadı beceremedim demiyorda bıçak bozuk diyor :A şu luciferin anneside geberiyor galiba kurtulucaz @destere

mazemidir nedir silah tutan kadını yere sermesi ve erkek zenci meleğin luciferi sinirlendirmek için vurması annesinin hırsız kılığında saldırması lucifere bölümün diğer güzel kısımları
charlotte un kolundan ışık çıkmaya başladı umarım kadını kaybetmeyiz diziye güzel bir renk kattı :) ne anneler var oğluna manken gibi kızlar ayarlıyor :)

2x15. Bölüm

her bölüm gibi muhteşemdi :) alazlı bıçak alazlanmadı bir türlü :)
chloe derdini anlatırken mazenin kulaklıktan son ses müzik dinlemesi harikaydı yalnız yakalandı kıza :)
lucifer ile tıfıl kız trixi nin olduğu sahneler yine harikaydı ..
anne charlotte un zamanı azalmış zor durumda alazlı bıçağın bir an önce çalışması lazım :) charlotte un lucifer e üç kız bulduğu ve maske takıp onu dövdüğü sahneler yine muhteşemdi :)

charlotte un kolundan ışık çıkmaya başladı umarım kadını kaybetmeyiz diziye güzel bir renk kattı :) ne anneler var oğluna manken gibi kızlar ayarlıyor :)
hhahah aa geberiyor kurtuluyoruz ayoll bunu demek için bekliyorum seni sabahtan beridir
:Z:Z:Z

ona bişey olmaz ben o kola japon yapıştırıcı sürer yinede kolun hava kaçırmasını engellerim :)
@Forumdash diziyi bıraktımı naptı ses seda yok onda :)

Yok Lucifer'ı bırakmadım bırakacak gibi değilim :X bölüm sonu beni de şok etti. @Çiğdem- 'e inat bütün yara bandajlarını hatta kızılayı harekete geçirecem bandaj yardımı için:F

Yok Lucifer'ı bırakmadım bırakacak gibi değilim :X bölüm sonu beni de şok etti. @Çiğdem- 'e inat bütün yara bandajlarını hatta kızılayı harekete geçirecem bandaj yardımı için:F
yorumsuz geçiyorsun bizde dedik bu kara listeyemi eklendi noldu:) senin öyle listeleme gibi kötü huylarında vardır :)

Ne bileyim foruma bir döndüğümden beridir yorum sayfaları mezara koyulmuş gibiydi..Canlandırmak için toprak eşelemeye üşendim :A
arada bir ben dürtüklüyorum dizileri ölü toprağını üstünden atıyorum :) netflixs bizi feci etkiledi dizilerinin tüm bölümlerini aynı anda yayınlıyorlar öyle olunca diğer dizilere geçmeye fırsat bulamıyoruz :)

arada bir ben dürtüklüyorum dizileri ölü toprağını üstünden atıyorum :) netflixs bizi feci etkiledi dizilerinin tüm bölümlerini aynı anda yayınlıyorlar öyle olunca diğer dizilere geçmeye fırsat bulamıyoruz :)
Aynen öyle oluyor. Sense8 beni sıkıştırdı şu aralar.diğer dizileri bırakıp sense8'i 3-3-2-2 izliyorum. Yazlık diziyi sezon sonu koyuyorlar :T:

Aynen öyle oluyor. Sense8 beni sıkıştırdı şu aralar.diğer dizileri bırakıp sense8'i 3-3-2-2 izliyorum. Yazlık diziyi sezon sonu koyuyorlar :T:
ben beşinci bölümde kaldım devamını bugün yarın getiririm ama netflix durmuyorki arı gibi çalışıyor yarın bir toplu dizi daha yayınlarlar yine diğerlerine fırsat kalmaz :)

yorumsuz geçiyorsun bizde dedik bu kara listeyemi eklendi noldu:) senin öyle listeleme gibi kötü huylarında vardır :)
ben nedense o kadının kötü çıkmasını bekliyorum sezon basından beridir ayoll inş sezon finalinde maskesi düşer :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,094
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo