Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

oyuncuya fazla bütçe ayırmamışlar gibi gözüküyor çarpıcı bi isim yok ama bu filmde bence daha çok senaryo kısmı önemli millet darbe gecesini illa ki merak ediyor senaryo çok daha önem kazanıyor ama dizide artık sağlam oyuncuların gelmesi şart aynı hatalara düşülmeyeceğini düşünüyorum
İnş aga öyle bir iş çıksın ki tarihe not düşülsün ; ömer halis demir i de görmek isterim tarihi bir film olsun dediğin gibi senaryo kısmı en önemli husus

İnş aga öyle bir iş çıksın ki tarihe not düşülsün ; ömer halis demir i de görmek isterim tarihi bir film olsun dediğin gibi senaryo kısmı en önemli husus
aga beklentim çok büyük aylardır senaryo yazılıyor diye biliyoruz öyleyse ortaya dehşet bi iş çıkacaktır

aga beklentim çok büyük aylardır senaryo yazılıyor diye biliyoruz öyleyse ortaya dehşet bi iş çıkacaktır
Yazete de çıkan fotolar biraz iştahımı kaçırdı; nasıl işlenecek hala daha süpriz hani bir gecede geçmesi falan filmde ilkkez Türkiye de geçecek bakalım

Yazete de çıkan fotolar biraz iştahımı kaçırdı; nasıl işlenecek hala daha süpriz hani bir gecede geçmesi falan filmde ilkkez Türkiye de geçecek bakalım
ilklerin ve tüm rekorların sahibi tek efsane vadidir açıkçası fotolar biraz basit duruyor ama bi fragmanı görmek lazım aga o kadar basit olacağını hiç sanmıyorum

Muhtemelen haziran ayının sonlarına dogru cikar
aga acayip özledim yav öyle böyle değil yani hiçbir diziyi izlemek istemiyorum hoşuma gitmiyor hiçbiri hergün 360 ı izliyorum :D ama o yeni bölüm heycanını yaşamak farklı oluyor fragman bir çıksın ite çakala kapak olacak

Sağlam Erkek Oyuncu transferi şaart :) Pusat'ı kaybederek büyük yanlış yaptı PanaFilm StarTV'de müthiş götürüyor Görkem Sevindik 😉

En az 3-4 tane sağlam erkek lazım bu diziye, hüsrana ugramamak lazım yine eski bölümleri izledikçe içim gidiyor, en azından İskender gibi sağlam bir düşman ve yanına 1-2 saglam adamı lazım, Gölge'yi yalnız bırakmışlardı çünkü tombik vardı o da bir işe yaramıyordu :)

18341898_1882882495287037_3808629667303040794_n.jpg

C_XRqm3W0AEF0qY.jpg

C_VzIBrXkAAmt7Z.jpg

Bu da benden olsun [emoji4] Herhalde Zülfikar aga da dizide olacak. Üstelik darbeci rolünde.

Ekli dosyayı görüntüle 55342

Bu fotoğraf eski diye hatırlıyorum :) Ama madem ölenleride koyacaklar bu sinema filmine neden akıllı bir davranış yapıp Memati, Pusat, en azından MİT başına Akif'i düşünmediler diye sorarlar :) Hatta şöyle bir durum bile olabilirdi İskender'i alsalardı efsane bir sinema filmi ortaya çıkardı

Sonuçta Gladio Filmi İskender'in sonu ile bitti hastanede, ordan devam edip İskenderi ayaklandırıp güzel bir senaryo bile çıkabilirdi sonuçta adam Gladio ile mücadele etti, Gladio'da bir nevi FETÖ demektir bizim ülkemizdeki

Bu fotoğraf eski diye hatırlıyorum :) Ama madem ölenleride koyacaklar bu sinema filmine neden akıllı bir davranış yapıp Memati, Pusat, en azından MİT başına Akif'i düşünmediler diye sorarlar :) Hatta şöyle bir durum bile olabilirdi İskender'i alsalardı efsane bir sinema filmi ortaya çıkardı

Sonuçta Gladio Filmi İskender'in sonu ile bitti hastanede, ordan devam edip İskenderi ayaklandırıp güzel bir senaryo bile çıkabilirdi sonuçta adam Gladio ile mücadele etti, Gladio'da bir nevi FETÖ demektir bizim ülkemizdeki
Aynen fotoğraf eski ama bu film için çekilmiş eski bir fotoğraf diye biliyorum.

Diğerlerini bilmem ama İskender Büyük efsanesi geri dönseydi bir şekilde duyardık. Bence birkaç takviye ile film yapacaklar. Gerçi benim için senaryo önemli. O önemli gece kesinlikle muhteşem bir senaryoyu hak ediyor. Onlar bunu yapınca bizde halkı olarak gişede hakkını sonuna kadar veririz.

NECATİ ŞAŞMAZ HAYRANI GÜLŞAH İLE BULUŞTU

Kurtlar Vadisi dizisinin yıldızı Necati Şaşmaz, kendisine büyük bir hayranlık besleyen geleceğin “yetenekli ressamı” Gülşah Yağmur Yazıcı ile buluştu.

Kurtlar Vadisi dizisinin yıldızı Necati Şaşmaz, kendisine büyük bir hayranlık besleyen geleceğin “yetenekli ressamı” Gülşah Yağmur Yazıcı ile buluştu. Necati Şaşmaz’ı karşısında görünce çok mutlu olan Gülşah, yaptığı resimleri ünlü yıldıza imzalattı. Ziyarette Necati Şaşmaz, Gülşah ve annesi ile bol bol sohbet edip, misafirlerine Pana Film’i gezdirdi. Pana Film Post Prodüksiyon Stüdyoları’nda kurgu işlemlerini öğrenen Gülşah, Kurtlar Vadisi ile ilgili de geniş bilgi aldı.
Necati Şaşmaz hayranıyla birlikte resim yaptı
Resim yapmaya büyük bir yeteneği olan hayranı ile birlikte yere oturarak resim yapan sevilen oyuncu Necati Şaşmaz, genç hayranına özel yapım bir de saat hediye etti.

1505079.jpg

1505086.jpg

1505083.jpg

1505099.jpg