- Reaksiyon puanı
- 114,171
- Puanı
- 1,060
Joey benim favorimBu sezon Chendler ı solladı benim nezdimde
Joey benim favorimBu sezon Chendler ı solladı benim nezdimde
Erkeklerden benim de öyle Joey Chendler RossJoey benim favorim
How you doing ?Erkeklerden benim de öyle Joey Chendler Ross
Kadınlardan Phoebe - Monica - Rachel
Hiçbir şey yapmıyorum öyle boş boş oturuyorum evdeHow you doing ?
haha sözlüğemi baktınHiçbir şey yapmıyorum öyle boş boş oturuyorum evde
Niye sözlüğe bakayım canım o kadar da İngilizcemiz varhaha sözlüğemi baktın
Bu Joey'in kızları tavlama yöntemi daha doğrusu tavlamaya çalışıyor
izlemiş kadar oluyorum4.sezon açılışı için güzel bir açılış oldu. Bu bölüm Ross ve Rachel iyilerdi, Chendler Monica'nın ayağına işemiş neyse aynısı başımıza gelirse denenebilir Phoebe'nin gerçekten annesi mi acaba o çok benziyor çünkü. Ursula ile konuşmaları da çok güzel Joey bu bölümde azıcık geride gibiydi.
4.sezon 1.bölüm
Rachel ve Ross'un mektup sahneleri iyiydi güldürdüizlemiş kadar oluyorum
hahah Phoebe'nin sahnesi canlandi birden artik izleyeyim bari bastan4x15
Hahaha krize girdiğim çok sahne oldu. Özellikle Monica'nın düğmenin ne işe yaradığını anlamaya çalışması sonrası Phoebe'nin gözlerini kırpıp açıp televizyonun kapandığını düşünmesi ve sonrasında geçti demesinde kahkaha attım resmen Chandler ve Janice yine bir arada hahaha zorla Yemene gitti çocuk Kadına Yemene gittiğimizde sizde kalabilir miyim deyince güldürdü.
@mrt-06 @Dosi
4x15
Hahaha krize girdiğim çok sahne oldu. Özellikle Monica'nın düğmenin ne işe yaradığını anlamaya çalışması sonrası Phoebe'nin gözlerini kırpıp açıp televizyonun kapandığını düşünmesi ve sonrasında geçti demesinde kahkaha attım resmen Chandler ve Janice yine bir arada hahaha zorla Yemene gitti çocuk Kadına Yemene gittiğimizde sizde kalabilir miyim deyince güldürdü.
@mrt-06 @Dosi
Bir de jenerikte Phoebe'nin köpek sallanıp dil çıkarırkenki taklidini yapıyor Ya orada bile kopuyorum4. sezon genel olarak çok komikti ama 5 daha komik olacak 4. sezonun sezon finalinde yaşanan gelişmeden dolayı.
Birde naz ediyordun başlamaya bak ne kadar çok sevdim, bana her izlediğinde teşekkür etmelisin.Bir de jenerikte Phoebe'nin köpek sallanıp dil çıkarırkenki taklidini yapıyor Ya orada bile kopuyorum
Phoebe olmasa o kadar gülmezdim sanırımBirde naz ediyordun başlamaya bak ne kadar çok sevdim, bana her izlediğinde teşekkür etmelisin.
Sen onu benim külahıma anlat.Phoebe olmasa o kadar gülmezdim sanırım