MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Video kapağını görünce bile ter bastı yemin ediyorum :A
Ne güzel işte seni yaza hazırlıyoruz, daha o kadar da ısınmadı Ankara :A

Banlanmadan önce marangoz fantazisi muhabbetimiz olmuştu, güzel şarkı demiştin, işte o an geldi desteklerini bekliyorum :A

Ne güzel işte seni yaza hazırlıyoruz, daha o kadar da ısınmadı Ankara :A

Banlanmadan önce marangoz fantazisi muhabbetimiz olmuştu, güzel şarkı demiştin, işte o an geldi desteklerini bekliyorum :A
Bak bak neleri de hatırlıyor :A İnşallah gereği yapılır diğer yarışmacılar da bi arzı endam etsin de :A

Aynen Ankara'ya yaz gelmemekte ısrarlı. Dün terasta oturuyordum akşam üzeri hava öyle bir soğudu ki tişört ile otururken mont giymek zorunda kaldım. Henüz tam anlamıyla havalar ısınmadı.

Bak bak neleri de hatırlıyor :A İnşallah gereği yapılır diğer yarışmacılar da bi arzı endam etsin de :A

Aynen Ankara'ya yaz gelmemekte ısrarlı. Dün terasta oturuyordum akşam üzeri hava öyle bir soğudu ki tişört ile otururken mont giymek zorunda kaldım. Henüz tam anlamıyla havalar ısınmadı.
Hafızam zehir gibidir :A Çok beklersin :A

Bence bu anların tadını çıkaralım, 1-2 aya Ankara'dan kaçmak için delik arayacaz çünkü :A

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 1 Mayıs Pazartesi 19:00

Şarkı gönderme süresi bundan sonra 1 gün şeklinde gidecek

Recap süreleri 90 saniye olmuştur dileyen 60 dileyen 90 yapabilir

2 Eleme bu sezon sadece Çeyrek Final Haftasında olacak yani 13.Hafta

Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray 13 Puan
@denizz19 Ferhat Göçer 9 Puan
@Bully Emre Altuğ 7 Puan
@turkuazz Rafet El Roman 6
@mrt-06 Zeki Müren 4 Puan
@OzaN Mirkelam 4 Puan
@vadikızı Murat Dalkılıç 1 Puan

Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @DarLeqenD - Calvin Harris
2.Hafta @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal ( Çekildi )
3.Hafta @efe UYSA L- Emre Kaya
4.Hafta @MayısKralı - Betül Demir
5.Hafta @ozmoturk - Gökçe
6.Hafta @dreamy - Gökhan Tepe
7.Hafta @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
8.Hafta @Mr.At - Aşık Veysel
9.Hafta @batuhankaralar - Mehmet Erdem

Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @vadikızı - Murat Dalkılıç
6 @OzaN - Mirkelam
7 @denizz19 - Ferhat Göçer
8 @MasacRE- - Feridun Düzağaç

Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@ozmoturk
@Maskeli Fedai
@Dosi
@Sherlock
@FaJi
@berkann
@EFE UYSAL
@dreamy
@Doğu
@mesmeso61
@Billy Kane
@tolgab

Sunucular: Trolcu jurimiz @Maskeli Fedaiİ herifi ve onun yanına yakışan birde Kadın konuk alalım :A
Leonardo DiCaprio
Leonardo-DiCaprio-2017-Oscars.jpg

Emma Stone
emma-stone-sag-awards-in-los-angeles-1-29-2017-part-ii-5.jpg

Emma-Stone-Leonardo-DiCaprio-2017-Oscars.jpg
hogatha sırf emma stone hatrına üç gün konuya parkedebilirim :)
emma-stone-sag-awards-in-los-angeles-1-29-2017-part-ii-5.jpg

Sunucular efsane.:Z
sadece emma efsane diğerinden bir cacık olmaz :)

Son düzenleme:
hhahah aa o zaten @MASKELİ FEDA i ait bir hediyeydi ona göz koymak yok ayoll
:A :A :A

@Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai siyasetle cilveleşiyor emma yı görecek halimi var sen onu boşver ben bunu kendime ayırdım:) çok istiyorsa @sokak sanati ile birlikte di caprio ya girişsinler :)

Evde kasetlere bakıyordum bu şarkıyı gördüm aslında listemdeydi ama unutmuşum. :F Efsane bir eser umarım bu hafta hakkını alır. :(

Kara Sevda'yı mı diyordun kraliçem? (b)
aaa yok cnm aşkın kanununu diyorum ahh keşke 9.haftakı şarkını kullanmadan önce gelseydi aklımıza bu hafta kullandığın şarkı :A :A :A

@Maskeli Fedai siyasetle cilveleşiyor emma yı görecek halimi var sen onu boşver ben bunu kendime ayırdım:) çok istiyorsa @sokak sanati ile birlikte di caprio ya girişsinler :)
Hhahah capioyu diyorum zaten maskeli fedainin hediyesi o ayoll baskasını gözü görmez :A

Halbuki senden umudum büyüktü bu hafta, destere klibe bayılır dedim :A Bekliyorum yine geçen haftaki gibi bir sürpriz :A
senin alturp hiç gözükmese sadece sıcaktan bunlan kızı görsek videoda o zaman sen gör cillop gibi puanları :) ama bu haliyle berbat alturpun aradan çıkması lazım :)

senin alturp hiç gözükmese sadece sıcaktan bunlan kızı görsek videoda o zaman sen gör cillop gibi puanları :) ama bu haliyle berbat alturpun aradan çıkması lazım :)
Sen kafanda aradan çıkartırsın Emre'yi, güveniyorum sana :A Kızlara yazık etme :A