Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

Hediyen @Tolstoyevski de bildiği için romantik bir akşam yemeği ayoll kurukafalarda yanan mum alıüı altında karanlık bir odada :A :A :A

@xemrexxx hhaha yeni gelin saçmalığımı izliyorsun suan :A
Iyy öyle hediye olmaz olsun, bir daha da tahmin yaparsam. ss

@batuhankaralar oyları
8 Puan: Erkin Koray - Tek Başımıza ( İçerdeyim :A :A :A )
7 Puan: Mirkelam - Unutulmaz ( İyi şarkılarını erkenden harcamana sevindim :) )
6 Puan: Emre Altuğ - Çifte Kavrulmuş ( Emre Altuğ'un en sevdiğim şarkılarından biri hadi kaptın puanı :F )
5 Puan: Murat Dalkılıç - La Fontaine
4 Puan: Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum
3 Puan: Ferhat Göçer - Git ( Sürekli tam puan vermeme rağmen karşılığını alamıyorum umarım sana ders olur. )
2 Puan: Feridun Düzağaç - Unutama Beni ( Bu şarkıda Esmeray'dan sonra aklıma Can Gox geliyor, maalesef yani. )
1 Puan: Zeki Müren - Dudaklarında Arzu ( Göksel'in şarkısında ritim daha güzeldi :( )

Hayı daha önce de paylaşmıştın bunu ve o zaman bakmıştım. Kısacası gümledin. :A

Güldürdün atacağına karakterler için oy at. :A @mrt-06
al sana:A
Hayat-%C5%9Eark%C4%B1s%C4%B1-Melisa-Beste-K%C3%B6kdemir-Sevgilisi.jpg

senin kanalda pek ilgi çekici senaryolar yok demek istedim :A içerde bile tahmin edilebilir senaryoya sahip özetini izlesen yeter hepsinin:A
O zaman git Star'ı aç sana bayılmıyoruz. :A Star'daki dizide kız parfüm sürdü diye bütün evden dayak yedi bu mu orijinal konu. :F Gerçek bizle uğraşma yoksa ilerde mazallah cezalar yiyip banlanabilirsin. :A

@Çiğdem- gerçek bize saçma demek ne demek?!

@batuhankaralar bir daha sakın gözüme görünme önümüzdeki hafta şayet elenmezsen elimden geleni yapacağım elenmen için. Bu hafta neresinden yakalarım şarkıyı diye direndim yine de güzel puan vermiştim ama gördüm ki boşa çaba :)