aman ne sıkıcı yarışma neyse ben yeni dizimin küçük bir sahnesini paylaşayım @Çiğdem- izle de çatla @cookies @vadikızı @Dosi @Bully @mrt-06 @destere @MayısKralı @Aserat @Forumdash
Bugün uzun mesajlar yazmaktan beyin sürtüşmesi yaşamış olmalı.denizi açıklamadım kurukafanın kafası kurtlanmıs yine
Benimki Emre'nin popüler coverlarındandı hep, Feridun'da çok zorlama durmuş Unutma BeniSenin coverleri de gördük, katletti nerede varsa güzel şarkı hepsini berbat etti. ss
Kanka bu hafta ortalama kaldın bendeBugün uzun mesajlar yazmaktan beyin sürtüşmesi yaşamış olmalı.
Bu videoyu daha önce de paylaşmıştın.aman ne sıkıcı yarışma neyse ben yeni dizimin küçük bir sahnesini paylaşayım @Çiğdem- izle de çatla @cookies @vadikızı @Dosi @Bully @mrt-06 @destere @MayısKralı @Aserat @Forumdash
Benimki Emre'nin popüler coverlarındandı hep, Feridun'da çok zorlama durmuş Unutma Beni
ayol forumun müzik zevki senin parlak zevkinden bile kötü.sspuanları paylastığımda @Bully @Tolstoyevski bunlar benim puanımdır tahminini bildiler
1.Puan Durumu
1 Ferhat Göçer 47
2 Feridun Düzağaç 43
3 Erkin Koray 42
4 Zeki Müren 39
5 Emre Altuğ 37
6 Mirkelam 33
7 Murat Dalkılıç 28
8 Mehmet Erdem 26
9 Rafet El Roman 21
@xemrexxx @Bully @denizz19 @MasacRE- @denizz19 @OzaN @batuhankaralar @mrt-06 @vadikızı @turkuazz
hahahha ayy sen yarışmacı değilsin sonucta aynı heyecanı duyamazsınkı ayoll hem meryem dahada burayı bunalttı şuanaman ne sıkıcı yarışma neyse ben yeni dizimin küçük bir sahnesini paylaşayım @Çiğdem- izle de çatla @cookies @vadikızı @Dosi @Bully @mrt-06 @destere @MayısKralı @Aserat @Forumdash
hayır bu part 2Bu videoyu daha önce de paylaşmıştın.
37 bende hatırası olan bir sayıydı, tutturmuşuz Ee ödülümüz nepuanları paylastığımda @Bully @Tolstoyevski bunlar benim puanımdır tahminini bildiler
1.Puan Durumu
1 Ferhat Göçer 47
2 Feridun Düzağaç 43
3 Erkin Koray 42
4 Zeki Müren 39
5 Emre Altuğ 37
6 Mirkelam 33
7 Murat Dalkılıç 28
8 Mehmet Erdem 26
9 Rafet El Roman 21
@xemrexxx @Bully @denizz19 @MasacRE- @denizz19 @OzaN @batuhankaralar @mrt-06 @vadikızı @turkuazz
puanları paylastığımda @Bully @Tolstoyevski bunlar benim puanımdır tahminini bildiler
1.Puan Durumu
1 Ferhat Göçer 47
2 Feridun Düzağaç 43
3 Erkin Koray 42
4 Zeki Müren 39
5 Emre Altuğ 37
6 Mirkelam 33
7 Murat Dalkılıç 28
8 Mehmet Erdem 26
9 Rafet El Roman 21
sen bunalmışsındır cadolozhahahha ayy sen yarışmacı değilsin sonucta aynı heyecanı duyamazsınkı ayoll hem meryem dahada burayı bunalttı şuan
sen bunalmışsındır cadoloz
Hediyen @Tolstoyevski de bildiği için romantik bir akşam yemeği ayoll kurukafalarda yanan mum alıüı altında karanlık bir odada37 bende hatırası olan bir sayıydı, tutturmuşuz Ee ödülümüz ne
sondaki serzenişine katılıyorm @mesmeso61 1 verdiğim şarkı hariç diğerleri iyidi@mesmeso61 oyları
9 Mehmet Erdem - Gibi Gibi
8 Emre Altuğ - Çifte Kavrulmuş
7 Erkin Koray - Tek Başımıza
6 Ferhat Göçer - Git
5 Murat Dalkılıç - La Fontaine
4 Mirkelam - Unutulmaz
3 Zeki Müren - Dudaklarında Arzu
2 Feridun Düzağaç - Unutama Beni
1 Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum
Ulan insafsızlar bu kadar güzel şarkı bir arada mı kullanılır. Bazı şarkıların hakkı bu oymamalıydı.
birazdan geçerim o diziye @mrt-06 nın şovunda olduğu için pek konusu yokHediyen @Tolstoyevski de bildiği için romantik bir akşam yemeği ayoll kurukafalarda yanan mum alıüı altında karanlık bir odada
@xemrexxx hhaha yeni gelin saçmalığımı izliyorsun suan