MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

@Çiğdem-'in bizi sadece oy vermeye yarayan küçük, sevimsiz mahlukatlar olarak gördüğünü düşünüyordum ama bu kadarı ağır oldu :A İçimden kınamak geliyor ama korkuyorum :A :A
hahah aaa olurmu çok kıymetlisiniz siz :A :A :A

unutmayın benim albümümde kuruldu sıvacı birliği hem siz benim gözümde değerlisiniz hemde benim sizin gözünüzde değerli olmam lazım bu foruma sizi ben bela ettim sonucta bir bakıma :A :A :A

@MEnes @MasacRE-

aaaa doğru katy perry yalın savasında son üyenin oyu belirlemişti tolstoyevskiydi demek en bile unutmusum bu kurukafa unutmamıs çok seviyor seni bully :A :A :A

oylarımı gönderdim umarım hakeden elenir :)

evet kalabalık ortamda aklımızı karıştırıyorlar değerli oylarımızı etkilemeye çalışıyor hainler :)
Propagandaya maruz bırakılıyoruz :A Derhal jüriler sendikası sıvacılar önderliğinde kurulmalı 1 Mayıs'a yetişmeli o gün resmi bayram oy göndermek istemiyorum :A

Gönderdim haşmetli oylarımı :A

Son düzenleme:
Propagandaya maruz bırakılıyoruz :A Derhal jüriler sendikası sıvacılar önderliğinde kurulmalı 1 Mayıs'a yetişmeli o gün resmi bayram oy göndermek istemiyorum :A

Gönderdim haşmetli oylarımı :A
oylarımı gönderdim umarım hakeden elenir :)
hhahaha aa @MasacRE- ye en güvendiği yerlerden tekme geldi ayoll :F işin tuhafı kurtarıcısıda en büyük düşmanı @EFE UYSAL oldu şaşırtıcı oylamalar var :A :A :A

hhahaha aa @MasacRE- ye en güvendiği yerlerden tekme geldi ayoll :F işin tuhafı kurtarıcısıda en büyük düşmanı @EFE UYSAL oldu şaşırtıcı oylamalar var :A :A :A
ayy hogatha niye herşeyi anlatıyorsun heyecanı resmen öldürdün :) bu hafta @Tolstoyevski berbat gelmişti umarım sona demir atarda bir daha öyle pis şarkılarla gelmez :)

Yok inanmam sen kandırıyorsun beni :A
bu haftayı atlatırsan finale kadar kimse seni tutamaz ama bu haftayı atlatamazsın orası kötü işte :)

ayy hogatha niye herşeyi anlatıyorsun heyecanı resmen öldürdün :) bu hafta @Tolstoyevski berbat gelmişti umarım sona demir atarda bir daha öyle pis şarkılarla gelmez :)

bu haftayı atlatırsan finale kadar kimse seni tutamaz ama bu haftayı atlatamazsın orası kötü işte :)
Kılçık elenir bence bu hafta ya verdin değil mi 1 puanını kılçığa :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,003
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar