MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

@Çiğdem-'in bizi sadece oy vermeye yarayan küçük, sevimsiz mahlukatlar olarak gördüğünü düşünüyordum ama bu kadarı ağır oldu :A İçimden kınamak geliyor ama korkuyorum :A :A
yok kontrol kalemi oklava zaten :) sizi priz olarak gördüğü için ikide bir dürtüklüyor :)
hahah aaa olurmu çok kıymetlisiniz siz :A :A :A

unutmayın benim albümümde kuruldu sıvacı birliği hem siz benim gözümde değerlisiniz hemde benim sizin gözünüzde değerli olmam lazım bu foruma sizi ben bela ettim sonucta bir bakıma :A :A :A

@MEnes @MasacRE-

Zaten finalde Barış abiyi geçemeyecektik ama finalimi yedin evet :A

Neyse ki sen ortadan kaybolduktan sonra 2 şampiyonluk elde ettim, hatta birinde de katkın olmuştu Model'e verdiğin destekle :A
Zamanında sana ne son dakika golü atmıştım ama. :A Finale çıkmana engel olmuştu, unutulmaz bir goldü. :A
aaaa doğru katy perry yalın savasında son üyenin oyu belirlemişti tolstoyevskiydi demek en bile unutmusum bu kurukafa unutmamıs çok seviyor seni bully :A :A :A

unutmayın benim albümümde kuruldu sıvacı birliği hem siz benim gözümde değerlisiniz hemde benim sizin gözünüzde değerli olmam lazım bu foruma sizi ben bela ettim sonucta bir bakıma :A :A :A

@MEnes @MasacRE-

aaaa doğru katy perry yalın savasında son üyenin oyu belirlemişti tolstoyevskiydi demek en bile unutmusum bu kurukafa unutmamıs çok seviyor seni bully :A :A :A
Geçenlerde ben hatırlatmıştım ona ama o gıcık zaten unutmazdı :A

İnşallah ben de Erkin'e benzer bir gol atarım bu sezon :A

Geçenlerde ben hatırlatmıştım ona ama o gıcık zaten unutmazdı :A

İnşallah ben de Erkin'e benzer bir gol atarım bu sezon :A
Siz bunu şutluyorsunuz sonra foruma ara veriyor suçlusuda ben oluyorum ayol benim yüzümdenmiş gibi :A mesala elenirse bavulumu hemen toplayıp yine gidicem diyordu geçenlerde @Tolstoyevski :A :A :A

oylarimi kullandim. 2 tane zirvedeki isim diplere geçti :T:
herkese başarılar.
@MasacRE- puanimdan memnun olacagindan eminim.

@MEnes @MasacRE-

Beni hemen eledin ve bizde oy vermekle uğraşıyoruz.ss

Mirkelam zirveye oynuyordur çok büyük ihtimalle, Feridun'un da zirveye oynama ihtimali yüksek.

Bence bu haftanın risk potasında olanı Zeki Müren'dir. Eğer @Çiğdem- bu hafta sürpriz bir kişi elendi şok oldum derse bilin ki üstat Zeki erkenden ayrılmıştır gemiden. :( @mrt-06

Fakat bana kalırsa Murat Dalkılıç'ın elenmesi daha ihtimal dahilinde gözüküyor.

Mehmet Erdem de bu hafta risk potasında olabilir, güzel bir şarkıyla gelmiş olsa bile rakiplerininden ön plana çıkacak bir Performans ortaya koyduğunu söylemek çok güç, ilk hafta tam puan vermiştim, o haftadan beri bir türlü yukarılara çıkamadı bende, @batuhankaralar kızmazsın umarım. :A
Benim şarkım güzeldi. :(

Benim çok dinlediğim bir şarkıdır insana mutluluk veriyor bence elenmeyi hak etmiyorum. :/
Sana o kadar güzel puanlar veriyorum diğer yarışmada, sen hala beni eleme peşindesin ayıp be :A
@MasacRE-yi eleyelim şimdilik yeter :A:A
efenin sana tam puan sözü vardı bu hafta masacre :A

şarkın güzel bencede @mrt-06 çok zor bir hafta oluyor az önce puan durumu paylastım baya karısık bir hafta bzi bekliyor :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,003
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar