Hangi Bilim Kurgu/Fantastik Dizi/Filmin Evreninde Olmak İsterdiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
8 saat sürüyor diye okumustum 1.sezon oyüzden 6 bölüm falan sürdü diye genel bölümleride 20 falan tutulmuyor zaten ama son sezonlarda zaten yada ilk 3 sezondan sonra diyeyim zombi ağırlıklı olmamaya basladı insanlara daha çok yer verdiler ve ilk 3 sezonda zombiler bildiğin koşuyordu ayoll kimse kaçamıyordu ellerinden ama 4.sezondan sonra kaplumbağa gibiler ve insanlara dokunamıyorlar bile sadece kafalarına bıçak yiyorlar :A :A :A
Ama şimdi tecrübe etmişlerdir ilk sezon ayrı bir özenmişlerdir dediğin gibi. :A Şuan sanmıyorum her biri için 8 saat harcayacaklarına. :A

maggie yi bir tuttuğu kişiye bak Tuba maggie nin tırnağı etmez :) tam aksine ben kısa saçın maggie ye daha çok yakıştığını düşünüyorum hatta saçını sıfıra vursa yine muhteşem güzelliğinden bir gram eksilmez :) evet bazı kadınlara kısa saç yakışmaz ama bunların içinde öaggie yok :)
mesela GOT daki sansa saçını kessse sevimsiz bişey olurdu :)
Zevkler tartışılmaz tabii ki saygı duyarım ama Maggie'ye gitmedi zaten sert bir mizacı vardı artık iyice oğlan çocuğuna döndü. :)

Tubamı çekemeyen anten taksın ranga. :)

Ama şimdi tecrübe etmişlerdir ilk sezon ayrı bir özenmişlerdir dediğin gibi. :A Şuan sanmıyorum her biri için 8 saat harcayacaklarına. :A
İlk 3 sezon için geçerlidir ebnce zaten ozamanlar okumustum bende 4.sezonla birlikte sallamaya basladılar dedğim gibi cnm ama ilk sezonalr 8 saat diye okumustum ilk 3 sezondakı özenti zaten yok dizide :A

Bu sezon zombi azdı zaten. :( Şu Negan olmasa ne olurdu bilmiyorum adam diziyi kurtardı. :A @Çiğdem-

oyyy destere :( Kızın çocuğu olacak hala Magiee diyorsun. :F Carol'u verelim sana. :A
olsun tek üzüldüğüm nokta niye benden değilde başkasından çocuk pırtlattığı onun haricinde bir dargınlığım yok kıza :)

İlk 3 sezon için geçerlidir ebnce zaten ozamanlar okumustum bende 4.sezonla birlikte sallamaya basladılar dedğim gibi cnm ama ilk sezonalr 8 saat diye okumustum ilk 3 sezondakı özenti zaten yok dizide :A
Hadi makyaj neyse de keşke senaryoyu da sallamasalardı. :A

Zevkler tartışılmaz tabii ki saygı duyarım ama Maggie'ye gitmedi zaten sert bir mizacı vardı artık iyice oğlan çocuğuna döndü. :)

Tubamı çekemeyen anten taksın ranga. :)
sert mizaçmı ? tamamen batırdın işi:) maggie kadar yumuşağını dünyanın hiçbir köşesinde bulamazsın? arasıra yaptığı sertlik asaletinden geliyor:) düşünsene kanun ve kuralların olmadığı sapların ve zombilerin bol olduğu bir dünyada kız o kadar sertlikte yapmazsa kötü yola düşürürlerdi iyiki sert yüzünü gösteriyor :)

ıyy carol deme bana o moruğu darl e yamamaya çalıstılar :( :( :(
korkma daryl ın artık jesusla takılıyor carol tehlikesi geçti :)

sert mizaçmı ? tamamen batırdın işi:) maggie kadar yumuşağını dünyanın hiçbir köşesinde bulamazsın? arasıra yaptığı sertlik asaletinden geliyor:) düşünsene kanun ve kuralların olmadığı sapların ve zombilerin bol olduğu bir dünyada kız o kadar sertlikte yapmazsa kötü yola düşürürlerdi iyiki sert yüzünü gösteriyor :)

ben finalide izledim ayoll daha kandıramazsın beni öyle birşey yoktu :A

ıyy carol deme bana o moruğu darl e yamamaya çalıstılar :( :( :(
Bence çok asil bir kadın zaten Darly Carol'u taşıyamaz. :A

Anlattığın kadar iyi olsaydı Rick halvete alırdı ama çekik oğlana kaldı kız onu da gömdü zaten. :)

Bence çok asil bir kadın zaten Darly Carol'u taşıyamaz. :A

Anlattığın kadar iyi olsaydı Rick halvete alırdı ama çekik oğlana kaldı kız onu da gömdü zaten. :)
rick kafayı sıyırmıştı maggie nin onunla işi olmazdı zaten :) yine michone acıdıda saplıktan kurtardı rick iportakalını :) o da olmasa zombilerle anca halvete girerdi :)

ben finalide izledim ayoll daha kandıramazsın beni öyle birşey yoktu :A
olurmu bir ara nasılda böyle süzüm süzüm bakıyorlardı birbirlerine :)

rick kafayı sıyırmıştı maggie nin onunla işi olmazdı zaten :) yine michone acıdıda saplıktan kurtardı rick iportakalını :) o da olmasa zombilerle anca halvete girerdi :)

olurmu bir ara nasılda böyle süzüm süzüm bakıyorlardı birbirlerine :)
Peki elticim Maggie konusunda aynı noktada buluşamayacağız anlaşıldı. :)

Ya bende şaka maka öyle bir haber duydum. :A

Acaba Jesus ile Daryl olabilir mi.:A Daryli için gizli diyorlar. :D

Ya bende şaka maka öyle bir haber duydum. :A

Acaba Jesus ile Daryl olabilir mi.:A Daryli için gizli diyorlar. :D
7 sezon geçmiş tek kız arkadaş edindiğini gördünmü :)
beth oğlanı erkek sandı sonunda baktı şeymiş gidip kendini zombilere yedirdi üzüntüden :)
220px-504_Bef_Gren_5.png

bu kızıda harcadı ya başta deseki ben erkeklerle ilgileniyorum beth e umut vermeseydi kız hala yaşıyordu şimdi :)

Alacakaranlık dünyası tabi ki. Vampirsin bi defa ve ölmüyorsun. Hem özel yeteneğin bile olabilir. Çok kıyak bir olay.:Z