Ben Terminatör filminin gerçek olup robotlarla savaşmayı çok isterdim, tüm seriyi ezbere bildiğim için artık işin içinde bulunmak istiyorum.
Harry Potter'ı unutmuşum özellikle asalarını çok severim küçükken ağacın bir dalını koparıp siyaha boyamıştım üstüme de küçük battaniye alıp pelerin yapmıştım. O zamandan belliydi gelecekte şizofren olacağım.Bilim Kurgu olarak The Matrix,
Fantastik evren olarak Harry Potter evreninde yaşamak isterdim.
Elimde en iyi silahlar olursa o metal yığınları ne yapabilir ki? Bizim de elimiz armut toplamıyor herhalde. Makinelere ölüm.robotlarla savaşmayı isteyecek kadar saf değilim onlar demir biz can taşıyoruz? düşünsene robot bamyasıyla vursa kafamıza iki seksen yere uzanırız
bence sen dean i avlıyorsundur sinsi sinsi avına aman oğlana yaklaşıp boğazına yapışıyorsundur sonra bayıltıp ....kesinlikle supernatural avcı olmak istiyorum rüyamda bir çok kez kendimi supernaturalda deanlarla birlikte avlanırken görmüşümdür mesala
@destere @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @mrt-06
Burdan bile fantazi çıkardın abla.kesinlikle supernatural avcı olmak istiyorum rüyamda bir çok kez kendimi supernaturalda deanlarla birlikte avlanırken görmüşümdür mesala
@destere @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @mrt-06
orada süperkahramanda olabilirdim kosucu ama supernatural gibi bir evrende avcı olmayı çok istiyorum bir öcüyle karsılasınca tuz falan ne yapacağımıda bliyorum tecrübeliyim artıkBurdan bile fantazi çıkardın abla.
The Flash'ı istemez miydin?
Abla umarım gerçek olur ama senin partnerin şansına @xemrexxx olur, Dean'ı beklerken Emre ile avlanırsınız artık.orada süperkahramanda olabilirdim kosucu ama supernatural gibi bir evrende avcı olmayı çok istiyorum bir öcüyle karsılasınca tuz falan ne yapacağımıda bliyorum tecrübeliyim artık
.A .A
ben x men aleminden biri olmak isterdim artık jean greyle kim içli dışlıysa o olur hep güzel kadınlar oynuyor o rolü mesela artık GOT un sansası oynuyor yani jean greyle yakınlaşmak lazım @destere karikatürü bile güzel kadınınAbla umarım gerçek olur ama senin partnerin şansına @xemrexxx olur, Dean'ı beklerken Emre ile avlanırsınız artık.
@Forumdash senin de fikrini alalım.
@destere de kesin sapık bir canavar olur şehrin kızlarını kaçırırdı ayoll onunla uğraşırıdm birdeAbla umarım gerçek olur ama senin partnerin şansına @xemrexxx olur, Dean'ı beklerken Emre ile avlanırsınız artık.
@Forumdash senin de fikrini alalım.
o öyle filmlerdeki gibi olmuyor işte daha biz silahı doğrultamadan demir yığını bizi doğrultacaktırHarry Potter'ı unutmuşum özellikle asalarını çok severim küçükken ağacın bir dalını koparıp siyaha boyamıştım üstüme de küçük battaniye alıp pelerin yapmıştım. O zamandan belliydi gelecekte şizofren olacağım.
Elimde en iyi silahlar olursa o metal yığınları ne yapabilir ki? Bizim de elimiz armut toplamıyor herhalde. Makinelere ölüm.
aaa hogatha shingeki deki dev kız aklıma geldi şimdi @Tolstoyevski neden bahsettiğimi anlamıştır şimdi dev kız gibi bir robotum olsa binip gezerdim muhteşem bişeydi@destere de kesin sapık bir canavar olur şehrin kızlarını kaçırırdı ayoll onunla uğraşırıdm birde
Anam bunlar evde yemek yapmaz, ev işi yapmaz bunlarla evlenemezsin.ben x men aleminden biri olmak isterdim artık jean greyle kim içli dışlıysa o olur hep güzel kadınlar oynuyor o rolü mesela artık GOT un sansası oynuyor yani jean greyle yakınlaşmak lazım @destere karikatürü bile güzel kadının
Ekli dosyayı görüntüle 55178 Ekli dosyayı görüntüle 55179
En kötü kaçarız elticim her yer dağ tepe girip saklanırız.o öyle filmlerdeki gibi olmuyor işte daha biz silahı doğrultamadan demir yığını bizi doğrultacaktır
düşünsene dünyanın en harika satranç şampiyonu vasat bir bilgisayarı yenemiyor yani robotlara karşı şansımız sıfır
@destere de Sam olsun işte Emre ile Selim birde sen, ikisi senin için kapışır.@destere de kesin sapık bir canavar olur şehrin kızlarını kaçırırdı ayoll onunla uğraşırıdm birde
yemek ne ki bu kız zihniyle 150-200 askeri parçalayabiliyorAnam bunlar evde yemek yapmaz, ev işi yapmaz bunlarla evlenemezsin.
En kötü kaçarız elticim her yer dağ tepe girip saklanırız.
sansa robot olsa evire çevire beni dövse elim kalkmaz yaniben x men aleminden biri olmak isterdim artık jean greyle kim içli dışlıysa o olur hep güzel kadınlar oynuyor o rolü mesela artık GOT un sansası oynuyor yani jean greyle yakınlaşmak lazım @destere karikatürü bile güzel kadının
Ekli dosyayı görüntüle 55178 Ekli dosyayı görüntüle 55179
o öyle filmlerdeki gibi olmuyor işte daha biz silahı doğrultamadan demir yığını bizi doğrultacaktır
düşünsene dünyanın en harika satranç şampiyonu vasat bir bilgisayarı yenemiyor yani robotlara karşı şansımız sıfır
aaa hogatha shingeki deki dev kız aklıma geldi şimdi @Tolstoyevski neden bahsettiğimi anlamıştır şimdi dev kız gibi bir robotum olsa binip gezerdim muhteşem bişeydi
bu çöl pakizelerini izlemiştim oscar etkinliğinde muhteşem şeylerdiı
Senin için en uygunu Mad Max evreni.
Eeeee bir gün sen de sinirlendirirsen seni de 1000'e parçalar. Eğer fantastiksen eşin normal olmalı Harry Potter'daki ifadeyle Mugle.yemek ne ki bu kız zihniyle 150-200 askeri parçalayabiliyor
GORA'da atık şehir değil mi burası.ı
Senin için en uygunu Mad Max evreni.