Hangi Bilim Kurgu/Fantastik Dizi/Filmin Evreninde Olmak İsterdiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eeeee bir gün sen de sinirlendirirsen seni de 1000'e parçalar. :F Eğer fantastiksen eşin normal olmalı Harry Potter'daki ifadeyle Mugle. :A

GORA'da atık şehir değil mi burası. :A
@Tolstoyevski nin çöl pakizelerinden direk niki patinaja geçiş yaptık şimdi bu şarkıyı izleme isteği uyandı bende :)

Bilim Kurgu olarak The Matrix,
Fantastik evren olarak Harry Potter evreninde yaşamak isterdim.
annie leonhardth ın böyle resimleride varmış :)
images

O zaman ablamın Jensen'ine karışmaman gerekiyor. :A

Ben de aynı durumdayım. :A Bizim Flash da öyleymiş diyorlar. :A

aynı şeymi ikisi? :) benim dediğim görüntü olarakta mükemmel duruyor oysa @Çiğdem - le @xemrexxx ninkilere iki saniye bakmak mümkün değil mesela shadowda bunların magnusuyla alex i birbirlerine yumuldu anında atlattım sahneyi izlemek mümkün değil :)

r4r3rffrff_p002u.jpg

TWD demişken şöyle bişey paylaşsa konunun kalitesi tavan yapardı:) ama lady gaga gidip iğrenç şeylerle konuyu kirletecek illaki:)
Bu kız @Çiğdem-'in büyülerinden etkilendi çok bozdu hele bu sezonki kısa saçı ne öyle erkek Fatmaya döndü. :(

Kısa saç sadece Tuba'ya yakışıyor. :D

tek bir kişinin makyajı 8 saat falan sürüyormuş ayoll :F son sezonlar biraz süreyi azaltmıslar belliki 4.sezondan sonra sallamaya basladılar :A :A :A
Plastik makyaj o kadar sürer mi ki bence abartıdır. :bilmem:

Son düzenleme:
Bu kız @Çiğdem-'in büyülerinden etkilendi çok bozdu hele bu sezonki kısa saçı ne öyle erkek Fatmaya döndü. :(

8 saat sürüyor diye okumustum 1.sezon oyüzden 6 bölüm falan sürdü diye genel bölümleride 20 falan tutulmuyor zaten ama son sezonlarda zaten yada ilk 3 sezondan sonra diyeyim zombi ağırlıklı olmamaya basladı insanlara daha çok yer verdiler ve ilk 3 sezonda zombiler bildiğin koşuyordu ayoll kimse kaçamıyordu ellerinden ama 4.sezondan sonra kaplumbağa gibiler ve insanlara dokunamıyorlar bile sadece kafalarına bıçak yiyorlar :A :A :A

maggie yi bir tuttuğu kişiye bak Tuba maggie nin tırnağı etmez :) tam aksine ben kısa saçın maggie ye daha çok yakıştığını düşünüyorum hatta saçını sıfıra vursa yine muhteşem güzelliğinden bir gram eksilmez :) evet bazı kadınlara kısa saç yakışmaz ama bunların içinde öaggie yok :)
mesela GOT daki sansa saçını kessse sevimsiz bişey olurdu :)

Yarın 3. bölümü izleyeceğim ama bu sezonki zombi makyajlarını beğenmiyorum pek uğraşmıyorlar sanki. :A
Bu sezon zombi azdı zaten. :( Şu Negan olmasa ne olurdu bilmiyorum adam diziyi kurtardı. :A @Çiğdem-

r4r3rffrff_p002u.jpg

TWD demişken şöyle bişey paylaşsa konunun kalitesi tavan yapardı:) ama lady gaga gidip iğrenç şeylerle konuyu kirletecek illaki:)
oyyy destere :( Kızın çocuğu olacak hala Magiee diyorsun. :F Carol'u verelim sana. :A