tamam zaten her sonucta birileri eksik olsun.
yarin işim çikarsa pazara kalır bakacam
İkimizin de elenmesini istemem Ama illa ki biri elenecekse bu Kaan olmalıhey fazla uzatmayin biriniz potaya diğerinden daha fazla yakın çünkü
yok ilkinde deniz yoktu ya onu diyoum. @mrt-06 da henuz bulunmadi sonuclarda, Bakalim bu hafta olacakmi.Başka kim eksik ki denizle kaandamı yok valla isteyerek olmuyor canım benim yoksa seni yalnız bırakmak istermiyim ben valla pazara kalması iyi olur tabii
Benim özel bir nedenim vardıyok ilkinde deniz yoktu ya onu diyoum. @mrt-06 da henuz bulunmadi sonuclarda, Bakalim bu hafta olacakmi.
Engeller oluyor anlayisla karsiliyorum
insallah engel cikmazsa Cumaya. aksilik olursa pazaraCuma sonuçları bekliyoruz @Dosi
herkesin nedenleri oluyorda ama tekrarlaninca üzüluyor insan neyseBenim özel bir nedenim vardı
yok ilkinde deniz yoktu ya onu diyoum. @mrt-06 da henuz bulunmadi sonuclarda, Bakalim bu hafta olacakmi.
Engeller oluyor anlayisla karsiliyorum
zaten geriye 1 sonuc gecemiz kalacakAh cnm benim bende seni yalnız bırakmak hiç istemiyorum ama işte kayseriye bir dönseydim cumartesi kayseri deyim inşallah engelim kalmayacak
Ay artık oy kullanalım biz de, sona kaldıkhey fazla uzatmayin biriniz potaya diğerinden daha fazla yakın çünkü
Benim özel bir nedenim vardı
zaten geriye 1 sonuc gecemiz kalacak
bi zahmet. liste elimde oy kullanda yazayim listeme senle etti oy sayisi 14.Ay artık oy kullanalım biz de, sona kaldık
sözlendiya demedimi sana :O annesiyle kiz bakmaya gitmistiAyy ne özel nedeni acabaa
evet o zman yanında olacam inşallahh
İzlemeye başladım, birazdan yollarım
Sishane ne ?ŞİŞHANEDEYİM
Profüdyolcüde çay içerken kullanırımSishane ne ?
tamam eve gidince oy kullanacam demistin ya bekliyorum
Firsati olmamis demekki, hem sen bu aralar bir varsin bir yoksun. Daha dün sebebini anlatti. Sözlusude cok guzel
@denizz19 sonra Melegede at fotolari
kiz daha bende dün ögrendim zaten. sen dun yoktunki. yoksa @denizz19 niye saklasin sendenben gebertmezmiyim onuu bana demez haaa