Evet suskunlar senesi tutmadi 😉
Keşke daha dikkatli bakıp acı hayat yada asmalı konağı ilk sıra yapsaymışım gerçi onlarda pek puan almazdı
Evet suskunlar senesi tutmadi 😉
diyorumya ne secsen kurtulusun yokKeşke daha dikkatli bakıp acı hayat yada asmalı konağı ilk sıra yapsaymışım gerçi onlarda pek puan almazdı![]()
diyorumya ne secsen kurtulusun yok![]()
bu hafta elenirsin ordadaEvet benim yarışmalardan yana şansım iyi gitmiyor bakalım Murat ile ne zaman eleneceğim
![]()
aslinda oylar yeterli sayilirCanımız sıkılıyor niye olacak![]()
Bu akşam açıkla yarın Aşk ve Mavi var bu akşam da Çoban Yıldızı var gerçi
Gelmem ben de sonuçlara ortada kalırsın öyle
Bu akşam açıkla yarın Aşk ve Mavi var bu akşam da Çoban Yıldızı var gerçi![]()
Kaan buyuk tehdit etti kalsinGelmem ben de sonuçlara ortada kalırsın öyle![]()
Demek korkuyor geçen hafta çok iddialıydıKaan buyuk tehdit etti kalsin
hem elenmeyi tadsin . bulunmaliki yaşamali![]()
Ne alaka ben sürekli 3 kişi elensin diye oy kullandım, korkan biri varsa o da sensinDemek korkuyor geçen hafta çok iddialıydı![]()
Yalanlarla bırakma beni böyle gözlerime bak doğruyu söyle ama korkak sen bir korkaksınNe alaka ben sürekli 3 kişi elensin diye oy kullandım, korkan biri varsa o da sensin![]()
niyeki ???
Ne alaka ben sürekli 3 kişi elensin diye oy kullandım, korkan biri varsa o da sensin![]()
hey fazla uzatmayin biriniz potaya diğerinden daha fazla yakın çünküYalanlarla bırakma beni böyle gözlerime bak doğruyu söyle ama korkak sen bir korkaksın![]()
hey fazla uzatmayin biriniz potaya diğerinden daha fazla yakın çünkü![]()
tamam zaten her sonucta birileri eksik olsun.Abimler bugün köye gittiler yarın gelecekler ondan ben yarın gidecekler sanıyodum bugün gittiler ondan yokum![]()