Son zamanlarda 7'den 77'ye herkesin elinde döndürdüğü hatta gençlerimizin sınava bununla girdiği kahvelerde, günlerde, kafelerde el alışkanlığı yaratan stres aldığı iddia edilen yeni buluşumuz. Türklerin icat ettiği iddia ediliyor.
turuncusundan var iyi geliyor
Arkadaş bugün 35 liraya aldı daha iyi dönüyor dedi adam.Artık sokaklarda seyyar satıcılarda da görmeye başladım. Fiyatı 10 lira dedi almadım.
kardeşim almış dur bi sorayım fiyatını merak ettim şimdiArkadaş bugün 35 liraya aldı daha iyi dönüyor dedi adam.
Nedense hep kardeşler alıyor. Sen aldın işte kabul et 25 yaşında adam oyuncak alıyor.kardeşim almış dur bi sorayım fiyatını merak ettim şimdi
35 mi. 😱 Çok değil mi yahu. Bak şimdi gözüme 10 lira ucuz gözüktü.Arkadaş bugün 35 liraya aldı daha iyi dönüyor dedi adam.
alsam kabul ederim ne var mesela geçen gün dedim pokemon tasoları biriktiyorum halaNedense hep kardeşler alıyor. Sen aldın işte kabul et 25 yaşında adam oyuncak alıyor.
Elinde 10 TL'lik vardı zaten gidip 35TL'lik olan modelinden aldı adam daha iyi dönüyor dedi. Karşılaştırdım hiçbir farkı yok da ses etmedim üzülmesin diye.35 mi. 😱 Çok değil mi yahu. Bak şimdi gözüme 10 lira ucuz gözüktü.
Bu çarkların değeri 5 TL olmalı.
Sen 2010'da kalmışsın.İlk defa duydum. Stres topu vardı en son, ne ara moda değişti?
İçindeki çocuğu öldürmemen çok güzel.alsam kabul ederim ne var mesela geçen gün dedim pokemon tasoları biriktiyorum hala
Artık sokaklarda seyyar satıcılarda da görmeye başladım. Fiyatı 10 lira dedi almadım.
turuncusundan var iyi geliyor
Allaha şükür benim hiç öyle bir derdim olmadı ayoll ben kendimi bildim bileli neşeliyim kemal sunalın bir filmi vardı gülen adam diye @destere @Bully @cookiesNedense hep kardeşler alıyor. Sen aldın işte kabul et 25 yaşında adam oyuncak alıyor.
Son zamanlarda 7'den 77'ye herkesin elinde döndürdüğü hatta gençlerimizin sınava bununla girdiği kahvelerde, günlerde, kafelerde el alışkanlığı yaratan stres aldığı iddia edilen yeni buluşumuz. Türklerin icat ettiği iddia ediliyor.
Kardeşler olarak abi şiddetinden bıktık! Nereye başvurmam gerekiyor bunun için.Eskiden stresimi kardeşimi döverek atıyordum Şimdi bu zımbırtı ile mi stres atıyor gençler?
Allah neşeni bozmasın ablacım. Ben de kendimi deliye vuruyorum mutlu olmak için.
Deliğine neden takıldın.ilginç ? hemide üç delikliymiş
Aile büyüklerinize danışabilirsiniz. Mesela abiniz?Kardeşler olarak abi şiddetinden bıktık! Nereye başvurmam gerekiyor bunun için.
Allah neşeni bozmasın ablacım. Ben de kendimi deliye vuruyorum mutlu olmak için.
Deliğine neden takıldın.
Şiddeti uygulayan kendisi, başvursam ne değişecek. Benim mesajımı rapor etmişsin gibi bir şey bu.Aile büyüklerinize danışabilirsiniz. Mesela abiniz?