DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,214
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Eskiden stresimi kardeşimi döverek atıyordumŞimdi bu zımbırtı ile mi stres atıyor gençler?
![]()
1 hafta önce 5-6 yaşlarında bir çocuğun elinde gördüm. Baktım bana bakarak çeviriyorBende oglum çocuğum hiç sevmiyorum bunları tarzında bir şey dedim tam hatırlamıyorum o da çevirmeyi beceremezsin ondan sevmiyorsundur dedi. Bu da böyle bir anımdır.
![]()
Bu da patladı şimdi her yerde bunlardan varda stresin varsa git kum torbası al hem spor yap hem stres at.![]()
Geçen face de paylaşim yapilmis bunu alacaginiza tesbih kullanin stesi götürün diyeHayatımda gördüğüm en boş beleş işlerden biri. Yapan kişi deli para kazandı o ayrı konu.
devam et bakalım ne cevherler bulacaksınBir zamanların trendi
Ben forumda eski konuları uplatmakla meşhurum bilmiyor musundevam et bakalım ne cevherler bulacaksın![]()
![]()
evet birileri bunu sevmemişti ama unuttum kimdi bir de sen sonra açıklama bile yaptın yanlış hatırlamıyorsamBen forumda eski konuları uplatmakla meşhurum bilmiyor musun![]()
Evet öyle ama yine de fazla yapma diyorlar o yüzden 2 den fazla yapmıyorum günlük gerçi 3 4 gündür yapmıyordumevet birileri bunu sevmemişti ama unuttum kimdi bir de sen sonra açıklama bile yaptın yanlış hatırlamıyorsam
4 yıl geçti, hâlâ aynı fikirdeyim.Hayatımda gördüğüm en boş beleş işlerden biri.
Bir zamanlar aşırı popülerdi kardeşim istedi diye almıştık evde duruyor sapasağlamKullanmam kullananı da sevmem![]()
Hiç sahip olmadımBir zamanlar aşırı popülerdi kardeşim istedi diye almıştık evde duruyor sapasağlam![]()
Önemli bir şey değilHiç sahip olmadım![]()