DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,411
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Eskiden stresimi kardeşimi döverek atıyordum Şimdi bu zımbırtı ile mi stres atıyor gençler?
1 hafta önce 5-6 yaşlarında bir çocuğun elinde gördüm. Baktım bana bakarak çeviriyor Bende oglum çocuğum hiç sevmiyorum bunları tarzında bir şey dedim tam hatırlamıyorum o da çevirmeyi beceremezsin ondan sevmiyorsundur dedi. Bu da böyle bir anımdır.
Bu da patladı şimdi her yerde bunlardan varda stresin varsa git kum torbası al hem spor yap hem stres at.
Geçen face de paylaşim yapilmis bunu alacaginiza tesbih kullanin stesi götürün diyeHayatımda gördüğüm en boş beleş işlerden biri. Yapan kişi deli para kazandı o ayrı konu.
devam et bakalım ne cevherler bulacaksınBir zamanların trendi
Ben forumda eski konuları uplatmakla meşhurum bilmiyor musundevam et bakalım ne cevherler bulacaksın
evet birileri bunu sevmemişti ama unuttum kimdi bir de sen sonra açıklama bile yaptın yanlış hatırlamıyorsamBen forumda eski konuları uplatmakla meşhurum bilmiyor musun
Evet öyle ama yine de fazla yapma diyorlar o yüzden 2 den fazla yapmıyorum günlük gerçi 3 4 gündür yapmıyordumevet birileri bunu sevmemişti ama unuttum kimdi bir de sen sonra açıklama bile yaptın yanlış hatırlamıyorsam
4 yıl geçti, hâlâ aynı fikirdeyim.Hayatımda gördüğüm en boş beleş işlerden biri.
Bir zamanlar aşırı popülerdi kardeşim istedi diye almıştık evde duruyor sapasağlamKullanmam kullananı da sevmem
Hiç sahip olmadımBir zamanlar aşırı popülerdi kardeşim istedi diye almıştık evde duruyor sapasağlam
Önemli bir şey değil Stres için internette video izlesen eminim onun daha faydası vardırHiç sahip olmadım