İyi istirahatler@Bully @denizz19 @mrt-06 @EFE UYSAL @xemrexxx @vadikızı oylama basladı.
ilk oy geldi bile
sizde erkenden cikarin aradan. Ben sizlerin puanini ilk tabloya ayarliyorum cunku sizin daha kisa sureniz var oylama icin.
baş ağrısı yine kendini gösterdi.
biraz dinleneyim sonra @EFE UYSAL in istegiyle 7. ve 8. hafta degerlendirmesi yaparim. Daha bildirimlerimin hepsinede dalmadim
görüşürüz
Efsane Çocuklar Duymasın'la geldik umarım beğenirsin@vadikızı nın nici bu günden sonra istanbulun kızıdır
Tabi en iyi 2 seçimden biri cnmİyi istirahatler
Ben istemiyorum sürpriz olsun sonuçlarda Sunucunun spoiler verdiği nerde görülmüş ilk de sende görüyorum
Efsane Çocuklar Duymasın'la geldik umarım beğenirsin
istanbulun kızı hoşgeldin cnmSen vadikızı diyerek arkamdan ne diyon bee
istanbulun kızı hoşgeldin cnm
yeni ismin
Vadiyi gözün kapalı seçecektin ozaman ayoll vadikızı öldü hoşgeldin istanbulun kızıVadikızı ismimden memnunum deme bana istanbulkızı diyee
Vadiyi gözün kapalı seçecektin ozaman ayoll vadikızı öldü hoşgeldin istanbulun kızı
ben vadiyle elenmeyi seçerdim @Billy Kane kurtoğlu lakabından hala kurtulamadı takdımmı takıyorum bliyorsun cnm bundan sonra senide vadi haini olarak görüp istanbulun kızı olarak akıllara kazıtıcamtek senle @batuhankaralar verirdi birde @Doğu üçünüz dışında düşük alırdım düşündüm yoksaistanbulun kızı deme bana lütfen
Shameless ve Parmaklıklar Ardında bendenize ait teşekkürlerKim kiminle yarışıyor hiçbirini bilmeden oyları kullandım. Yabancı dizide GOT ve Shemaless, yerli dizide Parmaklıklar Altında ve Geniş Aile jenerikleri açık ara şeklinde favorim oldular, hayırlı olsun.
Shameless ve Parmaklıklar Ardında bendenize ait teşekkürler
Yılan seni böyle alırlar yüksek puanlarını İşteAllah kahretsin
sen karisma işime nezaman spoiler verdim ben ??:Sİyi istirahatler
Ben istemiyorum sürpriz olsun sonuçlarda Sunucunun spoiler verdiği nerde görülmüş ilk de sende görüyorum
Efsane Çocuklar Duymasın'la geldik umarım beğenirsin
Yılan seni böyle alırlar yüksek puanlarını İşte
Oylarımı kullandım en beğendiklerim Çocuklar Duymasın - Geniş Aİle - Avrupa Yakası - Bir İstanbul Masalı ve Sihirli Annem oldu
Yeteri kadar Harika almışsın İçerdecilerden Ne demek istediğimi anlamışsındırTek Başına'ya 1-2 vermezsin umarım 3 de iyi değil.
@Doğu ve @batuhankaralar jüri degillerkitek senle @batuhankaralar verirdi birde @Doğu üçünüz dışında düşük alırdım düşündüm yoksaistanbulun kızı deme bana lütfen
niye @denizz19 u umutlandirdin ya bedduasini alirsan sonuç günüKim kiminle yarışıyor hiçbirini bilmeden oyları kullandım. Yabancı dizide GOT ve Shemaless, yerli dizide Parmaklıklar Altında ve Geniş Aile jenerikleri açık ara şeklinde favorim oldular, hayırlı olsun.
Beyblade'de düşük gittiğimi çok belli etmiştin. sssen karisma işime nezaman spoiler verdim ben ??:S
bukez değerlendirme sadece