denizz19 90.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rica ederim canım ben de olmasam napacaktın :A

Mesaj yazmaz @Dosi mi beklerdim :A
bir öncekinde kulübe girişinde kimse orali olmamis cok cok sonra @Yakamoz-Asi acmisti. Deniz bide göze sokar gibi profildede paylasiyor :A
sende forum tenha olunca açmişsin :D bununla 2 keredir benim yokluguma denk geliyor yoksa ben Deniz daha profilinde laylastigi saniyede konuyu acardım :A
@Çiğdem- kinide daha 2 mesaji varken acmistim :D

bir öncekinde kulübe girişinde kimse orali olmamis cok cok sonra @Yakamoz-Asi acmisti. Deniz bide göze sokar gibi profildede paylasiyor :A
sende forum tenha olunca açmişsin :D bununla 2 keredir benim yokluguma denk geliyor yoksa ben Deniz daha profilinde laylastigi saniyede konuyu acardım :A
@Çiğdem- kinide daha 2 mesaji varken acmistim :D
Çok sık kulübe giriyor kot kafa hızına yetişemiyoruz :A Ben genelde fark ediyorum ama Deniz bilir, zaten profil mesajını yazdıktan sonra forumdan çıktığını gördüm, geyiğim bitince de açtım :A

Gece gece hediye aradım bir de, o bana baştan savma bir konu açmıştı geçende :F

Çok sık kulübe giriyor kot kafa hızına yetişemiyoruz :A Ben genelde fark ediyorum ama Deniz bilir, zaten profil mesajını yazdıktan sonra forumdan çıktığını gördüm, geyiğim bitince de açtım :A

bak aslinda tam sana yazacaktim özensiz diye yani yazılari, sonra @denizz19 un açtigi konu aninda aklima geldi seninki onunkinden kat kat iyi bir konu :A

En son 85 binler ne zaman girmişim acaba kaç ayda 90 bin oldum :A

bak aslinda tam sana yazacaktim özensiz diye yani yazılari, sonra @denizz19 un açtigi konu aninda aklima geldi seninki onunkinden kat kat iyi bir konu :A
Ben değerli bir insanım ben şımartılmalıyım :A

Biz zamanında birbirimizi o kadar övdük ki sıkıldık artık normaldir :F @denizz19
Olsun sen yine de öv ben övmesem de :A

Biz zamanında birbirimizi o kadar övdük ki sıkıldık artık normaldir :F @denizz19
insan sıkılırmı ya :)
şuana kadar @denizz19 benim konuma en özenen kisi oldu. hayal gücüyle karisik super bir konuydu.
Senin bana özenli konuna şahit olmadik :) ben özenli derken yazılari demek istiyorum. Bana normal konular açtın 😛 ilkinde yeni yeni konuşamaya baslamistik :D

insan sıkarmı ya :)
şuana kadar @denizz19 benim konuma en özenen kisi oldu. hayal gücüyld karisik super bir kinuydu.
Senin bana özenli konuna şahit olmadik :) ben özenli derken yazılari demek istiyorum. Bana normal konular açtın 😛 ilkinde yeni yeni konuşamaya baslamistik :D
Yakında sana da sadece tebrikler derim :F

@Bully öncelikle konumu açtığın İçin teşekkür ederim o kadar gözünüze soktum bir zahmet açın :A Hediyelerimde şahane :D @Yakamoz-Asi teşekkür ederim :) @vadikızı canımsın çok teşekkürler hediyelerimde şahane :D @destere canın çıkmasın herkes yazsın en son teşekkür edecektim herkese teşekkür ederim tebriğin için :A @turkuazz sana da çok teşekkürler her seferinde bir sürü hediye sünüyorsun :D @Dosi m cansın ben de seni seviyorum hisler karşılıklı :A @Çiğdem- teşekkür ederim sana da nerden biliyon tesir altındayı en çok sevdiğimi saf kız :A @Billy Kane teşekkürler troll :A @sokak sanati sana da teşekkürler pek sevmesem de seni vefalısın aferin :A @mrt-06 sağ ol canım inşallah hepsini sollayacağım :F

@Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @vadikızı @turkuazz @destere @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane
Askere gitmeden @xemrexxx'e bir darbe indir zaten son zamanlarda pek mesaj yazmıyor. :A Ben de forumdan gitmeden 100 bin'e ulaşmayı istiyorum. :A

Eskiden @OzaN toplu mesaj siliyordu 2 defa sildi en az 10 bin mesajım gitmişti, neden siliyordun sahi Ozan? Eski Fav10'dan işte manzaralar arkadaşlar görün artık mesaj silinmiyor. :A

insan sıkılırmı ya :)
şuana kadar @denizz19 benim konuma en özenen kisi oldu. hayal gücüyle karisik super bir konuydu.
Ben kimseye çok özenli bir konu açtığımı hatırlamıyorum çünkü beceremem :A Malzeme bu :F

şuana kadar yaptiklerim eline gözune dursun emi. karsilik görüptemi yaptik sanki. @Bully sana cok bile yapmis konunda :ppp:
Sorma ben de pişman oldum sonradan ama iş işten geçti artık :A Kıyamadık ne yazık ki kottiriğimize :A

Ben kimseye çok özenli bir konu açtığımı hatırlamıyorum çünkü beceremem :A Malzeme bu :F

Sorma ben de pişman oldum sonradan ama iş işten geçti artık :A Kıyamadık ne yazık ki kottiriğimize :A
açtiklarina baktik daha önceden :)
peki

Askere gitmeden @xemrexxx'e bir darbe indir zaten son zamanlarda pek mesaj yazmıyor. :A Ben de forumdan gitmeden 100 bin'e ulaşmayı istiyorum. :A

Eskiden @OzaN toplu mesaj siliyordu 2 defa sildi en az 10 bin mesajım gitmişti, neden siliyordun sahi Ozan? Eski Fav10'dan işte manzaralar arkadaşlar görün artık mesaj silinmiyor. :A
Yasal olmayan şeyler silindi. :D

ben hedefime 1 hafta icinde ulasiyorum :A yaza kadar diyordum yarismam erken olmasina vesile oldu :D