- Reaksiyon puanı
- 57,365
- Puanı
- 1,060
tehlikeyi önceden sezdim zaten o açıdan önlemimi önceden alayım dedim öyle bir hata yaparsan kendi konuma girmem şimdiden söyleyeyim beni kutlayıpta cevap bekleyenler boşuna beklerNiye öyle dedin ki şimdi Tarkan ve Gökhan Türkmen'i hediye edecektim sana halbuki
Yaza sıkı bir vücutla girmeyi planlayan, forumumuzun sevilen simalarından @denizz19 90.000'ler kulübüne girmiştir.
Bu sempatik ve çenesi düşük süper moderatörümüzü tebrik eder, daha nice mesajlar dileriz.
Tebrikler.
@denizz19 benim canım arkadaşım kankim neşe kaynağım enerji depom herşeyim nice nice mesajlara inşallah doğum günü konunda yazmıştım yine yazacağım eğlendirmekten ve güldürmekten asla vazgeçme seni çok çok çok çok seviyorum bonişimmm benimm
Hediyelerin
vazgeçilmezsin Sıla
Ve
Kalemin günahı yok söz bittiyse
Çıksın yerinden göz değdiyse
Yaşanıyormuş nefessiz yanıyorum ben ateşsiz
Dualarım dilsiz Allaha yaşatmasın sensiz
Can parçam tut ellerimi
Sakın bırakma ölene kadar
Sınıyor Hak belli ki bizi
Beraber uyuturuz derdimizi
Ah be gül goncam gel gir canıma
Sakın çıkma geçti diyene kadar
Bak gör önümüzdeki bahar
Unutmuş olacağız bu günleri
Ömrümün devamı yok sen gidersen
O son günüm olsun sensiz gülersem
Yaşanıyormuş nefessiz yanıyorum ben ateşsiz
Dualarım dilsiz Allaha yaşatmasın sensiz
Hep benim yanımda olman dileğiyle Nice mesajlaraaa 😉
Tebrik ederim. Benim için ne ifade ettiğini biliyorsun ama biliyorum biraz aç gözlüsün illa iltifat istersin . sana diyecek tek şey: Seni Seviyorum 😉
Buda hediyen:
Şuana kadar en ufak bir kırgınlık veya tartışmamız olmadı. Bize nazar değmesin Maşallah diyelim
Tebriks.
@Bully öncelikle konumu açtığın İçin teşekkür ederim o kadar gözünüze soktum bir zahmet açın Hediyelerimde şahane @Yakamoz-Asi teşekkür ederim @vadikızı canımsın çok teşekkürler hediyelerimde şahane @destere canın çıkmasın herkes yazsın en son teşekkür edecektim herkese teşekkür ederim tebriğin için @turkuazz sana da çok teşekkürler her seferinde bir sürü hediye sünüyorsun @Dosi m cansın ben de seni seviyorum hisler karşılıklı @Çiğdem- teşekkür ederim sana da nerden biliyon tesir altındayı en çok sevdiğimi saf kız @Billy Kane teşekkürler troll @sokak sanati sana da teşekkürler pek sevmesem de seni vefalısın aferin @mrt-06 sağ ol canım inşallah hepsini sollayacağım
Rica ederim canım ben de olmasam napacaktın@Bully öncelikle konumu açtığın İçin teşekkür ederim o kadar gözünüze soktum bir zahmet açın Hediyelerimde şahane @Yakamoz-Asi teşekkür ederim @vadikızı canımsın çok teşekkürler hediyelerimde şahane @destere canın çıkmasın herkes yazsın en son teşekkür edecektim herkese teşekkür ederim tebriğin için @turkuazz sana da çok teşekkürler her seferinde bir sürü hediye sünüyorsun @Dosi m cansın ben de seni seviyorum hisler karşılıklı @Çiğdem- teşekkür ederim sana da nerden biliyon tesir altındayı en çok sevdiğimi saf kız @Billy Kane teşekkürler troll @sokak sanati sana da teşekkürler pek sevmesem de seni vefalısın aferin @mrt-06 sağ ol canım inşallah hepsini sollayacağım
@Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @vadikızı @turkuazz @destere @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane