denizz19 90.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yasal olmayan şeyler silindi. :D
Nedense senin mesajına yaklaşan olunca oluyordu bu işlem. :A
yilan-hareketli-resim-0027.gif

ben hedefime 1 hafta icinde ulasiyorum :A yaza kadar diyordum yarismam erken olmasina vesile oldu :D
Hele sen daha dur 10 bin'i yeni geçtin. :A

Sorma ben de pişman oldum sonradan ama iş işten geçti artık :A Kıyamadık ne yazık ki kottiriğimize :A
bundan sonra çok daha özensiz aç desteklerim seni :A

Nedense senin mesajına yaklaşan olunca oluyordu bu işlem. :A
yilan-hareketli-resim-0027.gif

Hele sen daha dur 10 bin'i yeni geçtin. :A
15 bin oldummu zaten duracam artik :A Yarismam bitsin frene basacam. 1 ay sonra izim bile kalmaz belki :A

bundan sonra çok daha özensiz aç desteklerim seni :A
Hep de ben denk geliyorum maalesef, kaderimizde var kot kafanın konularını açmak :F

Mesela bu konuyu sen açmayı planlıyormuşsun ama tam da zamanında kayboldun :A

Hep de ben denk geliyorum maalesef, kaderimizde var kot kafanın konularını açmak :F

Mesela bu konuyu sen açmayı planlıyormuşsun ama tam da zamanında kayboldun :A
yoo aslinda planlamıyordum ama denk gelseydim acardim. Bende şöyle birsey var kimin konusunu actiysam o kisi ile bazilariyla ufak bazilariyla büyük limoni olma durumumuz oldu. Deniz ile inanirmisin hic alinganlik tartismamiz olmadi nedense ve büyüsü bozulur diye çekindim biraz :D açman iyi oldu bir nevi :A

@Bully öncelikle konumu açtığın İçin teşekkür ederim o kadar gözünüze soktum bir zahmet açın :A Hediyelerimde şahane :D @Yakamoz-Asi teşekkür ederim :) @vadikızı canımsın çok teşekkürler hediyelerimde şahane :D @destere canın çıkmasın herkes yazsın en son teşekkür edecektim herkese teşekkür ederim tebriğin için :A @turkuazz sana da çok teşekkürler her seferinde bir sürü hediye sünüyorsun :D @Dosi m cansın ben de seni seviyorum hisler karşılıklı :A @Çiğdem- teşekkür ederim sana da nerden biliyon tesir altındayı en çok sevdiğimi saf kız :A @Billy Kane teşekkürler troll :A @sokak sanati sana da teşekkürler pek sevmesem de seni vefalısın aferin :A @mrt-06 sağ ol canım inşallah hepsini sollayacağım :F

@Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @vadikızı @turkuazz @destere @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane
hhahah raporunu tuttum forumda kim mustinin hangi şarkısını seviyor diye :A :A :A

Askere gitmeden @xemrexxx'e bir darbe indir zaten son zamanlarda pek mesaj yazmıyor. :A Ben de forumdan gitmeden 100 bin'e ulaşmayı istiyorum. :A

Eskiden @OzaN toplu mesaj siliyordu 2 defa sildi en az 10 bin mesajım gitmişti, neden siliyordun sahi Ozan? Eski Fav10'dan işte manzaralar arkadaşlar görün artık mesaj silinmiyor. :A
ay hoşt total seni.ss
neyse gelmişken marulu hepi 90 binler @denizz19 sana kıvırcık marul salata hediye ediyorum bol bol ye kendini de bitir:A
kivircik-marul-salatasi-resimli-yemek-tarifi%287%29.jpg

@Bully öncelikle konumu açtığın İçin teşekkür ederim o kadar gözünüze soktum bir zahmet açın :A Hediyelerimde şahane :D @Yakamoz-Asi teşekkür ederim :) @vadikızı canımsın çok teşekkürler hediyelerimde şahane :D @destere canın çıkmasın herkes yazsın en son teşekkür edecektim herkese teşekkür ederim tebriğin için :A @turkuazz sana da çok teşekkürler her seferinde bir sürü hediye sünüyorsun :D @Dosi m cansın ben de seni seviyorum hisler karşılıklı :A @Çiğdem- teşekkür ederim sana da nerden biliyon tesir altındayı en çok sevdiğimi saf kız :A @Billy Kane teşekkürler troll :A @sokak sanati sana da teşekkürler pek sevmesem de seni vefalısın aferin :A @mrt-06 sağ ol canım inşallah hepsini sollayacağım :F

@Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @vadikızı @turkuazz @destere @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane

Sende benim canımsın bitanem bonişimm:love1::kissingheart::kissingheart:

Wefadan çok laf sokmaktı amacım.:A

Bu sefer hediye vermeye üşeniyorum, zaten yakın zamanda vermiştim sanırım. Bu yüzden sadece tebrikler demekle yetineceğim. :A @denizz19