MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Ben forumda bile değildim bir geldim sansürcü, baskıcı Bully diye ortalığı ayağa kaldırmış pis iftiracı :F

İnananlar da oluyor haliyle toparlayana kadar canımız çıktı :A
işte gerçeklerin üstünü kapatmak kolay olmuyor :) gerçekleri söylemiştim o yüzden onca zahmet çabayla anca kapatabildin üstü ama bence tam kapanmışta değil :)

Kız zaten sende de safozluk var biraz :A
hhahah ahh var malesef yoksa her pot kırısında 1-2 dandik iltifatla @destere ye kanmazdım ayoll :F

Şaşırdığımı söyleyemeyeceğim, yüksek beklediğim belli kişiler var. Onların dışında da sürpriz birkaç kişiden iyi puanlar alıp atlatayım bu haftayı yeter sonra bomba gibi geleceğim :A Ha bence bu şarkı da çok güzel ama herkese hitap etmiyor herhalde yapcak bir şey yok :D
çabanı takdir ediyorum ama :A

işte gerçeklerin üstünü kapatmak kolay olmuyor :) gerçekleri söylemiştim o yüzden onca zahmet çabayla anca kapatabildin üstü ama bence tam kapanmışta değil :)
Neyse sakinliğimi koruyacağım, şimdi sana şiddet uygulamaya kalkarım falan haklıyken haksız duruma düşerim senin gibi pis insanlara prim vermemek lazım :A

Neyse sakinliğimi koruyacağım, şimdi sana şiddet uygulamaya kalkarım falan haklıyken haksız duruma düşerim senin gibi pis insanlara prim vermemek lazım :A
aaa sabah olacak ayoll ben yatayım @destere yi rahatsız et sık sık oyunu göndermeden uyumasın @Bully :A :A :A

iki tarafta birden oy gönderiyorum ve sen iki taraftada yarışıyorsun ve bende jüriyim:) tüm bunları dikkate alarak bence bana jest olsun diye kendini banla :))

ne zaman söz verdikte yapmadık ayıp ettin hogatha darıldım şimdi:) bu küskünlükle göndermeyebilirim :)
Ben de benzer bir mesaj yazdım sana şu an kalp kalbe karşıymış :A

@destere bende merak etme taciz ederim yollar oyunu :A
Hhaah ayy galiba 3 günlük sabah akşam uyumamın enerjisi hala duruyor 3 gecedir uykum gelmiyor baya uyku depolamısım hastalıkta ama normal düzenime dönerim inş :F

@destere buralarda çene çalarken horlamaya baslar sızar kalırsın ayoll oyüzden dedim :F

iki tarafta birden oy gönderiyorum ve sen iki taraftada yarışıyorsun ve bende jüriyim:) tüm bunları dikkate alarak bence bana jest olsun diye kendini banla :))
Bensiz yapabileceksen banlayayım, son kararın mı :A

Hhaah ayy galiba 3 günlük sabah akşam uyumamın enerjisi hala duruyor 3 gecedir uykum gelmiyor baya uyku depolamısım hastalıkta ama normal düzenime dönerim inş :F

@destere buralarda çene çalarken horlamaya baslar sızar kalırsın ayoll oyüzden dedim :F
muhteşem oylarımı sana yolluyorum hogatha hayrını gör :)

Bensiz yapabileceksen banlayayım, son kararın mı :A
denemek lazım bence banla kendini şöyle bir beş altı ay bakalım noluyor :)

Oylarımı kullandım. Tek bir isim dışında hiçbirinin şarkısını beğenmedim Zaten oy kullandığımda da not yazdım berbatsınız hepiniz :A

@Tolstoyevski belki Sensin o tek isim :A

Son düzenleme:
Oylarımı kullandım. Tek bir isim dışında hiçbirinin şarkısını beğenmedim Zaten oy kullandığımda da not yazdım berbatsınız hepiniz :A

@Tolstoyevski belki Sensin o tek isim :A

Bu hafta mahçup olacağız o zaman, şu ana kadarki en kötü Ferhat Göçer şarkısıydı yarışmadaki, o yüzden dipte yer aldı sırası ama haftaya güzel bir şarkıyla gelirsen yine zirveye oynayabilir bende geçen haftaki gibi, hem Deli Yürek'e say. :A