En İyi Ben Seçerim - Yabancı Dizi Jenerikleri

özel genel farketmez oyları nasıl dağıtıyorsan dağıt yeterki @Dosi ye yolla :) yalnız sen tükkanı kapatmışsın sana ulaşılamıyormuş özel mesajla? özel mesaj şeysini açman lazım :)

işte düşün yani ilk altıya girebildin ne mutlu sana oysa dünyada binlerce jenerik var sen altıncısın :)
Friendse benden yüksek vericeksin he.ss

@destere nin sözleri ve icratı hep aynı oldu ama ben uyardıktan sonra sizi şaşırtmaya başladıysa bilemem :A

simdiye kadar ne yorum yaptıysa aynısını uyguladı hep puana. 1 kere bile farklı oylama görmedim
aynen dediğimle yaptığım hep (yani genelde ) (yani kısmen ) (yani en azından bir tanesi ) doğrudur :) bende yalan olmaz :)

Artık ilk mesaja bakar 1-6 arası oylama yapar @Forumdash :)
mesaj atabiliyormusun şu an :)

aynen dediğimle yaptığım hep (yani genelde ) (yani kısmen ) (yani en azından bir tanesi ) doğrudur :) bende yalan olmaz :)

mesaj atabiliyormusun şu an :)
denemdim. Foruma girdiyse etiketleyip belirtmiştim görür :)

@destere nin sözleri ve icratı hep aynı oldu ama ben uyardıktan sonra sizi şaşırtmaya başladıysa bilemem :A

simdiye kadar ne yorum yaptıysa aynısını uyguladı hep puana. 1 kere bile farklı oylama görmedim
Valla ms'de berbat dediği çok şarkıya yüksek puan verdi :A Vikings'i de sevdiğini gösteren bir video izletti bugün, benim içim rahat :A

Valla ms'de berbat dediği çok şarkıya yüksek puan verdi :A Vikings'i de sevdiğini gösteren bir video izletti bugün, benim içim rahat :A
benim yarışmamda 7 haftadır 1 kere bile farklı oylamadı henüz. Seninkinede zaten bi harika bi kötü dedi. net bir neticeye varamayız

puanlara bakmadim çünkü. rahatsizim ve biraz rakamlardan uzak durayim. Carsamba günü yaparım istiyorsan :A

sayende Forumdash ve Ozan jüri olacak. Harikasin!!!!!! Tolgabda devam edecek aa ben gecen haftaninkini ona yollamadim, hemen haledeyim :A
@destere iyiki kalp attin unuttmustum listeyi :)