En İyi Ben Seçerim - Yabancı Dizi Jenerikleri

İşte bana böyle haberlerle gel :A

Açık ara yapacaz hayırlısıyla 3.konseptte :A
gözlerinin parladığını hissediyorum :A
sen de zamaninda fikir beyan etseydin işine yarayan başka konseptlede gelirdim belki :A

Sadece senin puanın kafamda verdim diğerlerini nasıl sıralama yapacağıma henüz akrar vermedim :A
ifşa etmeyin şu puanları be :bağır:@destere sözümü dinliyor artık :A

Sadece senin puanın kafamda verdim diğerlerini nasıl sıralama yapacağıma henüz akrar vermedim :A
Benim de aklımdaydı ama kaptırdık :A İnşallah Vikings'i de beğenirsin @destere bayılıyormuş :A

sen de zamaninda fikir beyan etseydin işine yarayan başka konseptlede gelirdim belki :A

Çok yorgun ve bitkin hissediyordum o zamanlar :A Zaten de iyi gittik bir sıkıntı olmadı çok şükür :A

Benim de aklımdaydı ama kaptırdık :A İnşallah Vikings'i de beğenirsin @destere bayılıyormuş :A

Çok yorgun ve bitkin hissediyordum o zamanlar :A Zaten de iyi gittik bir sıkıntı olmadı çok şükür :A
benimde kafa agrim gitti biraz :Z ama vakiti gecirdim, ben yarinda evde kalsam iyi olacak.

Sevindim canım senin adına :A

Ne güzel öyle kafana göre evde kalabilmen :A 1 gün daha dinlenmen iyi olur tabii, sonra işbaşı yaparsın :D
evet basta demistim farkli bir is sistemine sahibim diye :) ben bunu seçtiğim icin diger öğretmenler gibi yaz tailini 4-5 hafta kulanmak zorunda degilim..
2 ay kullanmayi düşünüyorum :Z

@vadikızı nın seçimi konusunda bir yorum yapacaktımda dosi kızar şimdi neyse demiyim:) hayrını görsün en azından hogatha ve karadevilcilerden yana yana torpilli olacaktır :)
yarışmadaki hızlı olma kuralıda @xemrexxx topacına yaramış gibi yine fazla ayrıntıya girmeyeyim :)

@vadikızı nın seçimi konusunda bir yorum yapacaktımda dosi kızar şimdi neyse demiyim:) hayrını görsün en azından hogatha ve karadevilcilerden yana yana torpilli olacaktır :)
yarışmadaki hızlı olma kuralıda @xemrexxx topacına yaramış gibi yine fazla ayrıntıya girmeyeyim :)
Sen @Bully nin seçimine kalp attın :A bakalim ters köşemi yapacaksin :A

ama bu yerli değil yabancı, hemde eski değil güncel olanı seçiyorlar. senin dediğin jeneriği izleyenlerden kaçı artık hayatta belli değil :))

şu anki seçilenler arasında en beğendiğim altıncı jenerik oldu hadi yine iyisin :)
son mesajin harika :A

Oyları nasıl dağıtıyoruz? Özelden mi yazıyoruz?(kime)
Yerlilere hiç bulaşmam valla. Slayttan geçilmiyorlar:F
özel genel farketmez oyları nasıl dağıtıyorsan dağıt yeterki @Dosi ye yolla :) yalnız sen tükkanı kapatmışsın sana ulaşılamıyormuş özel mesajla? özel mesaj şeysini açman lazım :)

Zaten 6 jenerik var dalgamı geçiyosun :F :F
işte düşün yani ilk altıya girebildin ne mutlu sana oysa dünyada binlerce jenerik var sen altıncısın :)

özel genel farketmez oyları nasıl dağıtıyorsan dağıt yeterki @Dosi ye yolla :) yalnız sen tükkanı kapatmışsın sana ulaşılamıyormuş özel mesajla? özel mesaj şeysini açman lazım :)

işte düşün yani ilk altıya girebildin ne mutlu sana oysa dünyada binlerce jenerik var sen altıncısın :)
Artık ilk mesaja bakar 1-6 arası oylama yapar @Forumdash :)