Yarım 7,5 Reyting alınca da öyle diycen mi bakalımmilletin üzüntüden sökecek kökü kalmadı artık kuyu kazıyorlar
Yarım 7,5 Reyting alınca da öyle diycen mi bakalımmilletin üzüntüden sökecek kökü kalmadı artık kuyu kazıyorlar
benim dediğim diziye göz attınmı hiç bilimkurgu temalı ve karakter çatışmalarının ön planda olduğu bir dizi dördüncü bölümdeyim güzel gidiyorİzleyecek dizi kalmadı, Cosmos diye eskilerden bir dizi buldum. Evrim konulu tam olarak @Tolstoyevski'ye hitap eden bir dizi.
vahşeti bile doğal yaşıyor adamlar yani tam 2000 yıl öncesini gözler önüne seriyor ölüm sıradanlaşmış şarkı söyleyip kelle uçuruyor vatandaşlarÇok vahşi bir diziymiş, şarkı da oldukça başarılı ve orjinal görünüyor
Bilgi sahibi olmak ve merak ettiğimi için her dizinin ilk bölümlerini izliyorum. Ama tutmadığım dizilere devam etmiyorum. Bu aralar güzel dizi kısırlığı var, iyi ki Fargo ve Better Call Saul gibi yapımlar geri döndü.benim dediğim diziye göz attınmı hiç bilimkurgu temalı ve karakter çatışmalarının ön planda olduğu bir dizi dördüncü bölümdeyim güzel gidiyor
3%
elendiğinde üzülmüştüm kara keleği nasıl elediler demiştim ama şimdi verdiğin örnekleri görünce iyiki elenmişsin diyorumDallas ve Yalan Rüzgarı'nı seçen olmamış
Tarihine bakarak oylasalardı Önceki yerli jenerikler çok mu sanatsaldıelendiğinde üzülmüştüm kara keleği nasıl elediler demiştim ama şimdi verdiğin örnekleri görünce iyiki elenmişsin diyorum
bumu muhteşem jenerik
simdi bitirdim ve ilk oy geldi bileİşin yoksa uğraş şimdi hasta hasta, kolay gelsin canım ne diyeyim
Sende mübarek nerde içi geçmiş şey var onu buluyon.Dallas ve Yalan Rüzgarı'nı seçen olmamış
niye çatlayacam onu anlamadim :SBeğendi seçimimi çatla
İlk hafta analizi yapmadınniye çatlayacam onu anlamadim :S
senin iyi gitmeni istiyorum zaten
ne zorun var benle
puanlara bakmadim çünkü. rahatsizim ve biraz rakamlardan uzak durayim. Carsamba günü yaparım istiyorsanİlk hafta analizi yapmadın
sayende Forumdash ve Ozan jüri olacak. Harikasin!!!!!! Tolgabda devam edecek aa ben gecen haftaninkini ona yollamadim, hemen haledeyimkimse benim beklediğim jeneriklerle gelmemiş demiştim konsept harika ama yarışmacılar kötü diye nerde outlander yok nerde poldar k yok nerde the affair yok @Forumdash @OzaN outlanderla gelen olmamış hepsine bir puan verip geçin bence @sürgünüm de o kadar etiketledik dönüp bakmamış beşiktaş inşallah şampiyonluğu kaybeder bu sene zaten uefada elendiği içinde çok sevinmiştim daha beter olsun
niye çatlayacam onu anlamadim :S
senin iyi gitmeni istiyorum zaten
ne zorun var benle
İçi geçmişlerle büyüdü bir nesil, hem Dallas'ın modern versiyonu vardıSende mübarek nerde içi geçmiş şey var onu buluyon.
daha sadece 1 oy geldi çarsambaya bir durum degerlendirmesi yaparimAttığı kalbe şaşırdın da ondan dedi
İnşallah iyi gideriz bakalım, bu hafta ben de topun ağzında olabilirim
Bu içi geçmişliğini Zeki Müren'e de yansıtman dileğiyle.İçi geçmişlerle büyüdü bir nesil, hem Dallas'ın modern versiyonu vardı
Son konsept kritik, bakalım neler olacakdaha sadece 1 oy geldi çarsambaya bir durum degerlendirmesi yaparim
@denizz19 son hafta pacayi kurtarmisti ve senin Deliha gibi bir facia yasayacagini sanmiyorum
tam sana göre bir konseptSon konsept kritik, bakalım neler olacak