En İyi Ben Seçerim - Yabancı Dizi Jenerikleri

outlander ın jeneriğine hiç göz atmadınmı ya da vikinngsler hiç aklına gelmedimi peki bende sana üç beş soru sorayım :) fionanın donu muhteşem olsada yinede dediğim diziler daha bir çarpıcı tabiki :)
Vikings'i ben aldım ya :A

benim kızma sebebim oyunu belli etmesi değil. bir daha oy kullanmam demesi. Bana özelde başka bir şey demiştide onin üzerine oy kullanmazsa söylediği söz boşuna
olsun sen belli etttiği içinde kızabilirsin bence sakıncası yok :) lostla gelen olsa @Tolstoyevski ona tam puan verecekti buna eminim :)

Game Of Thrones kırmızı çizgimdir jenerik konusunda. En sevdiğim dizi Lost'tur ama onun Jeneriği yok gibi bir şey, keza Breaking Benjamin, bunlar yarışıp elenseydiler bile bir şey diyemezdim. Ama Game Of Thrones yarışmışsa, müzik konusunda üsrüne bir dizi - film tanımıyorum. :A

Uğruna binlerce Cover yapılmış efsanevi müzik!

bie tane videoda yanlislik olmus bastan yollayacam liste :( @Bully

kimse benim beklediğim jeneriklerle gelmemiş demiştim konsept harika ama yarışmacılar kötü diye :) nerde outlander yok nerde poldar k yok nerde the affair yok :) @Forumdash @OzaN outlanderla gelen olmamış hepsine bir puan verip geçin bence :) @sürgünüm de o kadar etiketledik dönüp bakmamış beşiktaş inşallah şampiyonluğu kaybeder bu sene zaten uefada elendiği içinde çok sevinmiştim daha beter olsun :)
Yeni fark ettim konuyu. Bu aralar hiçbir şey ilgimi çekmiyor malesef. :X

benim kızma sebebim oyunu belli etmesi değil. bir daha oy kullanmam demesi. Bana özelde başka bir şey demiştide onin üzerine oy kullanmazsa söylediği söz boşuna

Bazen çok mu fazla ciddiye alıyorsun her yazılanı diye sormadan edemiyorum :A Bir daha oy kullanmam o derece banko derken o derece kesin gözüyle baktığımı örneklemek istedim. Kaldı ki bundan sonra sanırım son bir hafta kaldı oylama için, sırf bu yüzden oy kullanmamazlık etmem abarttığıma bakma, ama darılırım cidden GOT birinci gelmezse. :D

Yeni fark ettim konuyu. Bu aralar hiçbir şey ilgimi çekmiyor malesef. :X
geç kalmış sayılmazsınki zaten sadece yabancı dizi jeneriklerine oy vereceksin diğer konseptleri pas geçebilirsin :)

Üff bunla da gelsem yine bir bahane bulurdun :F
gelseydin bulmazdım bak mesela @Bully doğru adresi nerdeyse bulmuş ama o da yanlış vikings le gelmiş bu işlerde dikkatli olmak lazım karıştırırsan puan tabiki düşer :)

geç kalmış sayılmazsınki zaten sadece yabancı dizi jeneriklerine oy vereceksin diğer konseptleri pas geçebilirsin :)

gelseydin bulmazdım bak mesela @Bully doğru adresi nerdeyse bulmuş ama o da yanlış vikings le gelmiş bu işlerde dikkatli olmak lazım karıştırırsan puan tabiki düşer :)
Oy verme işlerinde yokum ben. :) Güzel bir dizi buldum birlikte varız dersen her zaman olduğu gibi izleriz yoksa rahatsız etme beni. :D

Yabancı dizi izlemiyorum pek Yoksa daha idmanlı gelirdim ama mesela format "en ucuz iş" jenerikleri olsaydı Kara Sevda ile gelirdim :A

Senle burada uyuşuyoruz gibi eminim Shrek'e de iyi vermişsindir :A

Hangisinde :(
şu şarkı nasıl bully ? harikaydı bu sahne.. @denizz19 sende göz at bak millet neler yapıyor:) senin kırgınlardaki gibi her hafta ölüm olsunda dayayalım millete ayşenur kolivardan gyuli çkimi yi millet çkisiyle oynayıp dursun üzüntüden demiyorlar :) adamlar harbi müzik yapıyor :)

Oy verme işlerinde yokum ben. :) Güzel bir dizi buldum birlikte varız dersen her zaman olduğu gibi izleriz yoksa rahatsız etme beni. :D
bende bir tane buldum netflixs den yüzde 3 dizisi :) şimdilik güzel gidiyor :)

şu şarkı nasıl bully ? harikaydı bu sahne.. @denizz19 sende göz at bak millet neler yapıyor:) senin kırgınlardaki gibi her hafta ölüm olsunda dayayalım millete ayşenur kolivardan gyuli çkimi yi millet çkisiyle oynayıp dursun üzüntüden demiyorlar :) adamlar harbi müzik yapıyor :)

Kırgınlarıma kurban ol 81 bölümdür kök söktürüyor herkese :A

İzleyecek dizi kalmadı, Cosmos diye eskilerden bir dizi buldum. Evrim konulu tam olarak @Tolstoyevski'ye hitap eden bir dizi. :)

Çok vahşi bir diziymiş, şarkı da oldukça başarılı ve orjinal görünüyor :A