Vikings'i ben aldım yaoutlander ın jeneriğine hiç göz atmadınmı ya da vikinngsler hiç aklına gelmedimi peki bende sana üç beş soru sorayım fionanın donu muhteşem olsada yinede dediğim diziler daha bir çarpıcı tabiki
Vikings'i ben aldım yaoutlander ın jeneriğine hiç göz atmadınmı ya da vikinngsler hiç aklına gelmedimi peki bende sana üç beş soru sorayım fionanın donu muhteşem olsada yinede dediğim diziler daha bir çarpıcı tabiki
olsun sen belli etttiği içinde kızabilirsin bence sakıncası yok lostla gelen olsa @Tolstoyevski ona tam puan verecekti buna eminimbenim kızma sebebim oyunu belli etmesi değil. bir daha oy kullanmam demesi. Bana özelde başka bir şey demiştide onin üzerine oy kullanmazsa söylediği söz boşuna
öylemi 😡
ama yanlış vikings almışsın ben bunlardan bahsetmiştimVikings'i ben aldım ya
bak mesela buda munteşemdir@destere Vikings düşündüm ama ısınamadım Sonra başka bir şey olsun dedim daha hareketli
Yeni fark ettim konuyu. Bu aralar hiçbir şey ilgimi çekmiyor malesef.kimse benim beklediğim jeneriklerle gelmemiş demiştim konsept harika ama yarışmacılar kötü diye nerde outlander yok nerde poldar k yok nerde the affair yok @Forumdash @OzaN outlanderla gelen olmamış hepsine bir puan verip geçin bence @sürgünüm de o kadar etiketledik dönüp bakmamış beşiktaş inşallah şampiyonluğu kaybeder bu sene zaten uefada elendiği içinde çok sevinmiştim daha beter olsun
Senle burada uyuşuyoruz gibi eminim Shrek'e de iyi vermişsindirama yanlış vikings almışsın ben bunlardan bahsetmiştim
bak mesela buda munteşemdir
Hangisindebie tane videoda yanlislik olmus bastan yollayacam liste @Bully
Üff bunla da gelsem yine bir bahane bulurdunama yanlış vikings almışsın ben bunlardan bahsetmiştim
bak mesela buda munteşemdir
benim kızma sebebim oyunu belli etmesi değil. bir daha oy kullanmam demesi. Bana özelde başka bir şey demiştide onin üzerine oy kullanmazsa söylediği söz boşuna
geç kalmış sayılmazsınki zaten sadece yabancı dizi jeneriklerine oy vereceksin diğer konseptleri pas geçebilirsinYeni fark ettim konuyu. Bu aralar hiçbir şey ilgimi çekmiyor malesef.
gelseydin bulmazdım bak mesela @Bully doğru adresi nerdeyse bulmuş ama o da yanlış vikings le gelmiş bu işlerde dikkatli olmak lazım karıştırırsan puan tabiki düşerÜff bunla da gelsem yine bir bahane bulurdun
EfeninkiSenle burada uyuşuyoruz gibi eminim Shrek'e de iyi vermişsindir
Hangisinde
Oy verme işlerinde yokum ben. Güzel bir dizi buldum birlikte varız dersen her zaman olduğu gibi izleriz yoksa rahatsız etme beni.geç kalmış sayılmazsınki zaten sadece yabancı dizi jeneriklerine oy vereceksin diğer konseptleri pas geçebilirsin
gelseydin bulmazdım bak mesela @Bully doğru adresi nerdeyse bulmuş ama o da yanlış vikings le gelmiş bu işlerde dikkatli olmak lazım karıştırırsan puan tabiki düşer
Yabancı dizi izlemiyorum pek Yoksa daha idmanlı gelirdim ama mesela format "en ucuz iş" jenerikleri olsaydı Kara Sevda ile gelirdimgeç kalmış sayılmazsınki zaten sadece yabancı dizi jeneriklerine oy vereceksin diğer konseptleri pas geçebilirsin
gelseydin bulmazdım bak mesela @Bully doğru adresi nerdeyse bulmuş ama o da yanlış vikings le gelmiş bu işlerde dikkatli olmak lazım karıştırırsan puan tabiki düşer
şu şarkı nasıl bully ? harikaydı bu sahne.. @denizz19 sende göz at bak millet neler yapıyor senin kırgınlardaki gibi her hafta ölüm olsunda dayayalım millete ayşenur kolivardan gyuli çkimi yi millet çkisiyle oynayıp dursun üzüntüden demiyorlar adamlar harbi müzik yapıyorSenle burada uyuşuyoruz gibi eminim Shrek'e de iyi vermişsindir
Hangisinde
bende bir tane buldum netflixs den yüzde 3 dizisi şimdilik güzel gidiyorOy verme işlerinde yokum ben. Güzel bir dizi buldum birlikte varız dersen her zaman olduğu gibi izleriz yoksa rahatsız etme beni.
İşin yoksa uğraş şimdi hasta hasta, kolay gelsin canım ne diyeyimEfeninki
bana özelden yollanilmaninca böyle oluyor işte
Kırgınlarıma kurban ol 81 bölümdür kök söktürüyor herkeseşu şarkı nasıl bully ? harikaydı bu sahne.. @denizz19 sende göz at bak millet neler yapıyor senin kırgınlardaki gibi her hafta ölüm olsunda dayayalım millete ayşenur kolivardan gyuli çkimi yi millet çkisiyle oynayıp dursun üzüntüden demiyorlar adamlar harbi müzik yapıyor
bende bir tane buldum netflixs den yüzde 3 dizisi şimdilik güzel gidiyor
milletin üzüntüden sökecek kökü kalmadı artık kuyu kazıyorlarKırgınlarıma kurban ol 81 bölümdür kök söktürüyor herkese
İzleyecek dizi kalmadı, Cosmos diye eskilerden bir dizi buldum. Evrim konulu tam olarak @Tolstoyevski'ye hitap eden bir dizi.şu şarkı nasıl bully ? harikaydı bu sahne.. @denizz19 sende göz at bak millet neler yapıyor senin kırgınlardaki gibi her hafta ölüm olsunda dayayalım millete ayşenur kolivardan gyuli çkimi yi millet çkisiyle oynayıp dursun üzüntüden demiyorlar adamlar harbi müzik yapıyor
Çok vahşi bir diziymiş, şarkı da oldukça başarılı ve orjinal görünüyorşu şarkı nasıl bully ? harikaydı bu sahne.. @denizz19 sende göz at bak millet neler yapıyor senin kırgınlardaki gibi her hafta ölüm olsunda dayayalım millete ayşenur kolivardan gyuli çkimi yi millet çkisiyle oynayıp dursun üzüntüden demiyorlar adamlar harbi müzik yapıyor