İşte bana böyle haberlerle geltam sana göre bir konsept
ama yine rekabet olur sahne seçimnde
ne seçecegindende 70% eminim 😛
Açık ara yapacaz hayırlısıyla 3.konseptte
İşte bana böyle haberlerle geltam sana göre bir konsept
ama yine rekabet olur sahne seçimnde
ne seçecegindende 70% eminim 😛
Sadece senin puanın kafamda verdim diğerlerini nasıl sıralama yapacağıma henüz akrar vermedim@Çiğdem- TWD ile geldim
gözlerinin parladığını hissediyorumİşte bana böyle haberlerle gel
Açık ara yapacaz hayırlısıyla 3.konseptte
ifşa etmeyin şu puanları be @destere sözümü dinliyor artıkSadece senin puanın kafamda verdim diğerlerini nasıl sıralama yapacağıma henüz akrar vermedim
Benim de aklımdaydı ama kaptırdık İnşallah Vikings'i de beğenirsin @destere bayılıyormuşSadece senin puanın kafamda verdim diğerlerini nasıl sıralama yapacağıma henüz akrar vermedim
Çok yorgun ve bitkin hissediyordum o zamanlar Zaten de iyi gittik bir sıkıntı olmadı çok şükürgözlerinin parladığını hissediyorum
sen de zamaninda fikir beyan etseydin işine yarayan başka konseptlede gelirdim belki
ifşa etmeyin şu puanları be @destere sözümü dinliyor artık
benimde kafa agrim gitti biraz ama vakiti gecirdim, ben yarinda evde kalsam iyi olacak.Benim de aklımdaydı ama kaptırdık İnşallah Vikings'i de beğenirsin @destere bayılıyormuş
Çok yorgun ve bitkin hissediyordum o zamanlar Zaten de iyi gittik bir sıkıntı olmadı çok şükür
Sevindim canım senin adınabenimde kafa agrim gitti biraz ama vakiti gecirdim, ben yarinda evde kalsam iyi olacak.
evet basta demistim farkli bir is sistemine sahibim diye ben bunu seçtiğim icin diger öğretmenler gibi yaz tailini 4-5 hafta kulanmak zorunda degilim..Sevindim canım senin adına
Ne güzel öyle kafana göre evde kalabilmen 1 gün daha dinlenmen iyi olur tabii, sonra işbaşı yaparsın
Sadece senin puanın kafamda verdim diğerlerini nasıl sıralama yapacağıma henüz akrar vermedim
gözlerinin parladığını hissediyorum
sen de zamaninda fikir beyan etseydin işine yarayan başka konseptlede gelirdim belki
ifşa etmeyin şu puanları be @destere sözümü dinliyor artık
Benim de aklımdaydı ama kaptırdık İnşallah Vikings'i de beğenirsin @destere bayılıyormuş
Çok yorgun ve bitkin hissediyordum o zamanlar Zaten de iyi gittik bir sıkıntı olmadı çok şükür
Sen @Bully nin seçimine kalp attın bakalim ters köşemi yapacaksin
ben onu çizgi film vikingsler olarak algıladım o yüzden kalp atmışım yoksa yine batırmış yarışmayıSen @Bully nin seçimine kalp attın bakalim ters köşemi yapacaksin
aaa hayal kırıklığı yaşayacak. bide bana çatla diyerekten laf attıben onu çizgi film vikingsler olarak algıladım o yüzden kalp atmışım yoksa yine batırmış yarışmayı
kötülere bişey olmaz yine kurtarır paçayıaaa hayal kırıklığı yaşayacak. bide bana çatla diyerekten laf attı
The Walking Deaddd
ama bu yerli değil yabancı, hemde eski değil güncel olanı seçiyorlar. senin dediğin jeneriği izleyenlerden kaçı artık hayatta belli değil )Tarihine bakarak oylasalardı Önceki yerli jenerikler çok mu sanatsaldı
şu anki seçilenler arasında en beğendiğim altıncı jenerik oldu hadi yine iyisinThe Walking Deaddd
Zaten 6 jenerik var dalgamı geçiyosunama bu yerli değil yabancı, hemde eski değil güncel olanı seçiyorlar. senin dediğin jeneriği izleyenlerden kaçı artık hayatta belli değil )
şu anki seçilenler arasında en beğendiğim altıncı jenerik oldu hadi yine iyisin
son mesajin harikaama bu yerli değil yabancı, hemde eski değil güncel olanı seçiyorlar. senin dediğin jeneriği izleyenlerden kaçı artık hayatta belli değil )
şu anki seçilenler arasında en beğendiğim altıncı jenerik oldu hadi yine iyisin
@destere nin sözleri ve icratı hep aynı oldu ama ben uyardıktan sonra sizi şaşırtmaya başladıysa bilememZaten 6 jenerik var dalgamı geçiyosun
simdiye kadar ne yorum yaptıysa aynısını uyguladı hep puana. 1 kere bile farklı oylama görmedim@destere sıvıyor şu an, güzel puanını göreceğimizden kuşkumuz yok
özel genel farketmez oyları nasıl dağıtıyorsan dağıt yeterki @Dosi ye yolla yalnız sen tükkanı kapatmışsın sana ulaşılamıyormuş özel mesajla? özel mesaj şeysini açman lazımOyları nasıl dağıtıyoruz? Özelden mi yazıyoruz?(kime)
Yerlilere hiç bulaşmam valla. Slayttan geçilmiyorlar
işte düşün yani ilk altıya girebildin ne mutlu sana oysa dünyada binlerce jenerik var sen altıncısınZaten 6 jenerik var dalgamı geçiyosun
Artık ilk mesaja bakar 1-6 arası oylama yapar @Forumdashözel genel farketmez oyları nasıl dağıtıyorsan dağıt yeterki @Dosi ye yolla yalnız sen tükkanı kapatmışsın sana ulaşılamıyormuş özel mesajla? özel mesaj şeysini açman lazım
işte düşün yani ilk altıya girebildin ne mutlu sana oysa dünyada binlerce jenerik var sen altıncısın