- Reaksiyon puanı
- 114,088
- Puanı
- 1,060
kiz sana Ms de ilk oy yollayan benmiydim yoksa ?sen napacaksın bakalım cnm
onunla messengerde yazisiyoz. 1 ton dizi bulmus@Dosi kız sana ikidir soruyor be nerdesin sen
kiz sana Ms de ilk oy yollayan benmiydim yoksa ?sen napacaksın bakalım cnm
onunla messengerde yazisiyoz. 1 ton dizi bulmus@Dosi kız sana ikidir soruyor be nerdesin sen
3. CNMkiz sana Ms de ilk oy yollayan benmiydim yoksa ?
onunla messengerde yazisiyoz. 1 ton dizi bulmus
iyi iyi ben diplere kimleri yerlestirecem diye kara kara dusununce 3. olduk demek3. CNM
kiz sana Ms de ilk oy yollayan benmiydim yoksa ?
onunla messengerde yazisiyoz. 1 ton dizi bulmus
bu sefer ser verip sır vermiycem dedim ya ayy şey aklıma geldi vermiycemm vermiycemmaksam eğlence olacak senin eşsiz yorumlarinla yerin dibine sokmalarini pardon göğe çıkarmalarını sabirsizlikla bekliyorum
la @xemrexxx topacı nerdesin hogathanın verdiği tiyoya bak kendi pis zevkleriyle milleti batıracak )
@xemrexxx in kösemine uyarlanıyor bu jenerik süreklibu sefer ser verip sır vermiycem dedim ya ayy şey aklıma geldi vermiycemm vermiycemm
neyse nerde kalmıştık ? evet ben bu sefer iyi kötü diye yorum yapmayacağım herkese muhteşem gelmişsin diyeceğim öyle aval aval baksınlar
la @xemrexxx topacı berdesin hogathanın verdiği tiyoya bak kendi pis zevkleriyle milleti batıracak )
Neden ben?eminim hepsinin en korktugu kisi sensindir özeliklede @EFE UYSAL . sen elenirsin sandım geçen ama bi elenmeyi beceremedin
benim aklımda biraz eskiler var
biraz daha öv @Bully bunu kapsında görsün hanyayı konyayıfena degilmis. baktim
bana baska izledigim bir yabanci diziyi animsatti
menopozlu kösem kalitesizliğine uygun bir müzik bulmuş başkada bir anlamı yok )
gelmiş murtaza la ne buldun jenerik olarak paylaşta nasıl sıvamışsın görsün arkadaşlarNeden ben?
biraz daha öv @Bully bunu kapsında görsün hanyayı konyayı
gelmiş murtaza la ne buldun jenerik olarak paylaşta nasıl sıvamışsın görsün arkadaşlar
Dexter Got vs Vikings de olabilirbiraz daha öv @Bully bunu kapsında görsün hanyayı konyayı
gelmiş murtaza la ne buldun jenerik olarak paylaşta nasıl sıvamışsın görsün arkadaşlar
renk vermeyeyim bakalım üçünden hangisi olacak eminim içlerinden kötüyü bulursunDexter Got vs Vikings de olabilir
sen pll ile gelmiyormuydun sana onu ayırmıştıkFriends benimdir sakın kapma. @denizz19
Friends'i kaçırırsam PLL'yi seçerim.renk vermeyeyim bakalım üçünden hangisi olacak eminim içlerinden kötüyü bulursun
sen pll ile gelmiyormuydun sana onu ayırmıştık
friends jeneriğinde ne var harbiden yani kulağamı hitap ediyor gözemi hitap ediyor boş bir jenerik niye kapıştınız onun için anlamadımFriends'i kaçırırsam PLL'yi seçerim.
aynı şeyi bende friends için düşünüyorumpll seçte sana ilk defa 1 i yapıştırayım @destere
Bizim CW dizilerinde jenerik yok ki ablacım ne yapayım.pll seçte sana ilk defa 1 i yapıştırayım @destere
Samimiyet ve içtenlik var.friends jeneriğinde ne var harbiden yani kulağamı hitap ediyor gözemi hitap ediyor boş bir jenerik niye kapıştınız onun için anlamadım
neyse ne haliniz varsa görün banane
aynı şeyi bende friends için düşünüyorum
the 100 jenerği süperdir forumda walking dead kadarda izlemiş sayısı çoktu o diziyiBizim CW dizilerinde jenerik yok ki ablacım ne yapayım.
Samimiyet ve içtenlik var.