MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

zamanında sanatçıyı yanlış seçmiş diyorum br türlü kabul etmiyor:) yanlışlık şarkıda değil şarkıcıda :)
Yok Ferhat iyidir ya Zeki'den önce Ferhat'ı düşünüyordum hatta ama sanat müziği sevdiğim için Zeki ile katıldım. :)

@MasacRE- DE gözünü aşık veysele dikti ama gö zünü aşık veysele dikenler nalları dikiyor son haftalar bakalım @MasacRE- de yeni kurban olucakmı ayoll :A :A :A @Bully @sokak sanati
oysa gözünü mehmet ördeğe dikse kılçığa dikse daha başarılı olacak bencede hedefi yanlış seçiyor :)

Yok Ferhat iyidir ya Zeki'den önce Ferhat'ı düşünüyordum hatta ama sanat müziği sevdiğim için Zeki ile katıldım. :)
kime kimi şikayet ediyorumki bende kabahat :) kalitesizliğinizde boğulun :)

genelde babam futbol programı izlerken uzaylı gibi hissediyordum kendimi türkçe söylüyorlar ama anlamıyordum ama bu beyaz tvdeki adamları izlerken bende hosuma gidiyor aa yine birşey anlamıyorum ama onlarda futboldan anlamıyorlar sanırım hayvan gibi böğürüyorlar affedersin hayvanlar diyoruz biz onlara evde :A :A :A kavgaları güzel oluyor :F
Onlar futbol konuşmuyorlar ki zaten, sıvayıp geyiğin dibine vuruyorlar :A Ben de çok gülüyorum, annem de geç uyur biraz Pazar ve Pazartesileri hep kızar bana, hepsi aynı anda konuşuyorlar düzen diye bir şey yok programda :F

@MasacRE- DE gözünü aşık veysele dikti ama gö zünü aşık veysele dikenler nalları dikiyor son haftalar bakalım @MasacRE- de yeni kurban olucakmı ayoll :A :A :A @Bully @sokak sanati
Hadi inşallah diyelim :A

ferhat şampiyonda olabilir ama soğuk bir tipi var senin kişiliğine gitmezdi cnm sana daha sıcak kanlı şarkıcılar lazım mesala @Bully e onada rafet gitmezdi başarılı olabilirler orası ayrı ama üye ve şarkıcı uyumu o şarkıcıyı sevmek sempati duymak gerekiyor zaten birazda oyüzden ms yi hep daha ciddiye aldık biz insan sevdiği şarkıcının elenmesini yediremiyor :A

oysa gözünü mehmet ördeğe dikse kılçığa dikse daha başarılı olacak bencede hedefi yanlış seçiyor :)

kime kimi şikayet ediyorumki bende kabahat :) kalitesizliğinizde boğulun :)
En güzelll günleriniiii demek bensizzzz yaşadınnnn.. Demek bensizz yaşadınnn... Aşk gibi sevda gibi huysuz ve tatlı elticiğim....

ferhat şampiyonda olabilir ama soğuk bir tipi var senin kişiliğine gitmezdi cnm sana daha sıcak kanlı şarkıcılar lazım mesala @Bully e onada rafet gitmezdi başarılı olabilirler orası ayrı ama üye ve şarkıcı uyumu o şarkıcıyı sevmek sempati duymak gerekiyor zaten birazda oyüzden ms yi hep daha ciddiye aldık biz insan sevdiği şarkıcının elenmesini yediremiyor :A
@Bully Rafet için ben de desteklememiştim neyseki bizi dinledi. :A Gerçi Rafet de elenmedi hala ama sana gitmezdi cidden. :A

Son düzenleme:
En güzelll günleriniiii demek bensizzzz yaşadınnnn.. Demek bensizz yaşadınnn... Aşk gibi sevda gibi huysuz ve tatlı elticiğim....

@Bully Rafet için ben de desteklememiştim neyseki bizi dinledi. :A Gerçi Rafet de elenmedi hala ama sana gitmezdi cidden. :A
şampiyonda olabilirler ama kıyafet gibi düşünmek lazım yakışmalı cnm bak sana sezen aksu sibel can yakısıyordu ferhat olmazdı zeki müran emel sayın olurdu @Bully de yalın gökhan türkmenden sonra rafet olmazdı emre çok yakıştı banada musti ile burcu dısında yakışan olmazdı şarkıcıları kıyafet gbi düşünmeliyiz önce üstümüze yakışıcak ayoll :A :A :A

şampiyonda olabilirler ama kıyafet gibi düşünmek lazım yakışmalı cnm bak sana sezen aksu sibel can yakısıyordu ferhat olmazdı zeki müran emel sayın olurdu @Bully de yalın SERDAR, gökhan türkmenden sonra rafet olmazdı emre çok yakıştı banada musti ile burcu dısında yakışan olmazdı şarkıcıları kıyafet gbi düşünmeliyiz önce üstümüze yakışıcak ayoll :A :A :A
Zaten siz desteklemediğiniz için seçmedim Rafet'i :A

Emre de çoktandır aklımdaydı zaten çok da severim, iyi ki de onu seçmişim, acayip zevk alarak yarışıyorum :Z

Mesela Rafet, Ferhat falan şarkıları birbirine benzeyebiliyor ama Emre'de durum öyle değil, sürekli farklı bir tat var onda, haliyle yarışması da çok eğlenceli oluyor :D

Emre de çoktandır aklımdaydı zaten çok da severim, iyi ki de onu seçmişim, acayip zevk alarak yarışıyorum :Z

Mesela Rafet, Ferhat falan şarkıları birbirine benzeyebiliyor ama Emre'de durum öyle değil, sürekli farklı bir tat var onda, haliyle yarışması da çok eğlenceli oluyor :D
hahahah aa evet burada önemli olan yarısırken zevk alıcağımız biriyle ortak olmak şarkısı iyi diye ibrahim tatlısesi alsam robot gibi şarkılarını dizerim haftalık elensede umrumda olmaz kazansada umrumda olmaz ama mustiyle duyduğum heyecan baskaydı yani insan sevdiği şarkıcıyla yarısınca ayrı bir heyecan duyuyor sen gökhan türkmenle şampiyon olduğun halde bence yalın ve serdar ortaç kadar zevk almadın ayoll şuan emreyle bile daha zevk aldığını görüyoruz :A :A :A

ahhh oylarınıda yollasan afferim çeksem sana ayoll :A :A :A

hahahah aa evet burada önemli olan yarısırken zevk alıcağımız biriyle ortak olmak şarkısı iyi diye ibrahim tatlısesi alsam robot gibi şarkılarını dizerim haftalık elensede umrumda olmaz kazansada umrumda olmaz ama mustiyle duyduğum heyecan baskaydı yani insan sevdiği şarkıcıyla yarısınca ayrı bir heyecan duyuyor sen gökhan türkmenle şampiyon olduğun halde bence yalın ve serdar ortaç kadar zevk almadın ayoll şuan emreyle bile daha zevk aldığını görüyoruz :A :A :A

bak @Dosi ye anında yolluyorum oylarımı ama seni beklete beklete çatlatacağım hogatha :)

Yok kız Gökhan'la da gerçekten zevk alarak yarıştım ben :D O beni şampiyon yaptı hakkını yiyemem :A Hani tarzı bana Serdar ve Yalın kadar uymuyor olabilir ama tüm şarkılarını seviyorum ben, çok kaliteli bir sanatçı :D

Tabii Emre benim tarzıma daha yatkın, her hafta ayrı bir heyecanla yarışıyoruz, şampiyon olamasak da sıkıntı değil :A

en favori şarkı 2016 konusunu @Bully açmış ondan nefret ettiğim için hemen oylarımı yollayacağım oraya :) ama sen beklemeye devam et burda kuruyana kadar :)
hahah aaa sen hastalığımda oklavamın tadını u nutmuşsun fazla salmışsın kendini ayoll bir hatırlatmak gerekiyor :A :A .A
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

Yok kız Gökhan'la da gerçekten zevk alarak yarıştım ben :D O beni şampiyon yaptı hakkını yiyemem :A Hani tarzı bana Serdar ve Yalın kadar uymuyor olabilir ama tüm şarkılarını seviyorum ben, çok kaliteli bir sanatçı :D

Tabii Emre benim tarzıma daha yatkın, her hafta ayrı bir heyecanla yarışıyoruz, şampiyon olamasak da sıkıntı değil :A

rafet ile o heyecanı duymayacağın kesindi belkide şuan yarışmadan biraz piskolojik olarak kopmuş bile olabilirdin :A ms nin büyüsü zevk aldığın kişiyle yarısınca ortaya çkıyor parasız önemsiz bir yarışma ama elenince ölüyormuş kadar üzülüyoruz zaman zaman bu duyguyu hepimiz tattık :A :A :A

Son düzenleme:
şampiyonda olabilirler ama kıyafet gibi düşünmek lazım yakışmalı cnm bak sana sezen aksu sibel can yakısıyordu ferhat olmazdı zeki müran emel sayın olurdu @Bully de yalın gökhan türkmenden sonra rafet olmazdı emre çok yakıştı banada musti ile burcu dısında yakışan olmazdı şarkıcıları kıyafet gbi düşünmeliyiz önce üstümüze yakışıcak ayoll :A :A :A
Haklısın ablacım mesela Yıldız Tilbe @xemrexxx ile süper bir uyum yakalamıştı. :A

Canım kardeşim nasıl da bizim fikirlerimize önem veriyor. :love1:

Emre iyidir ya sesi çok naif insanı dinlendiriyor mesela Mehmet Erdem'i dinlerken şu adam balgamını atsa da bitse şarkı diyorum. :A

Haftaya Huysuz ve Tatlı Kadınla geliyorum Zeki yorumu da çok güzel. :)

Haklısın ablacım mesela Yıldız Tilbe @xemrexxx ile süper bir uyum yakalamıştı. :A

Canım kardeşim nasıl da bizim fikirlerimize önem veriyor. :love1:

Emre iyidir ya sesi çok naif insanı dinlendiriyor mesela Mehmet Erdem'i dinlerken şu adam balgamını atsa da bitse şarkı diyorum. :A

Haftaya Huysuz ve Tatlı Kadınla geliyorum Zeki yorumu da çok güzel. :)
Emre'den nefret etmediğin için içim rahat :A
inşallah puanlarıma yansır bu nefretimde icraatte buluşuruz :)
@mrt-06 şampiyon olsa sevinirim bu sezon karşısınada maskotumuz @MasacRE- yi atarız @destere hangisine vericek şaşırır ayoll :A :A :A