Bitti bitti 01:10 gibiOyy kıyamam ben sana çokmu bitmesine ya
Evet güzeldir dizimiz bundan Sonra takipçisi olursunDiziyi ilk kez izledim 20 dk baktım oldukça ii bir dizirmiş![]()
Bitti bitti 01:10 gibiOyy kıyamam ben sana çokmu bitmesine ya
Evet güzeldir dizimiz bundan Sonra takipçisi olursunDiziyi ilk kez izledim 20 dk baktım oldukça ii bir dizirmiş![]()
Bölümleri tamamlarsam takipçisi olurum artık,fırsat bulursam tamamlarım umarımBitti bitti 01:10 gibi
Evet güzeldir dizimiz bundan Sonra takipçisi olursun![]()
Şu sıralar biraz aşk üçgenine sarıldı ama oradan sıyrılırsa gençlik draması oldukça başarılı.Bölümleri tamamlarsam takipçisi olurum artık,fırsat bulursam tamamlarım umarım![]()
Son 20 dk izledim ilk defa baksamda diziye çok iyiydiŞu sıralar biraz aşk üçgenine sarıldı ama oradan sıyrılırsa gençlik draması oldukça başarılı.![]()
Bitti bitti 01:10 gibi
Evet güzeldir dizimiz bundan Sonra takipçisi olursun![]()
Bölüm iyi gidiyor bence yarın AB grubunda 6,15 alabilirDizimizin yaptığı göndermeler kesinlikle harika. Ara ara yapıyorlar böyle çaktırmadan.![]()
Bence yarın düşüşünü sürdürebilir pek de hareketli değil bölüm bence.Dizi şu an çok iyi gidiyor.
Niye bırakıyorsun pis belki yalan haberDiziyi haftaya son kez izliyorum. Bu yaz mevcut kadroyla devam edip adam gibi final yapsalardı keşke![]()
Haber doğru olduğu için 21.bölümü izleyememNiye bırakıyorsun pis belki yalan haber![]()