İçerde 31. Bölüm Fragmanı

Melek ölüyormuş. Bence öldü olarak gösterilip bi plan yapılıyor yoksa başrol kız böyle alakasız bi şekilde diziden çıkmamalı.:F

@Çiğdem- sana bir iyi bir kötü haber :A Melek ölmüş hadi gözün aydın :A Ama Mert'in de açığa çıktı şutlandı polislikten :A

@Çiğdem- sana bir iyi bir kötü haber :A Melek ölmüş hadi gözün aydın :A Ama Mert'in de açığa çıktı şutlandı polislikten :A
Noluyoo laan. Final is coming...
Melek ölüyormuş. Bence öldü olarak gösterilip bi plan yapılıyor yoksa başrol kız böyle alakasız bi şekilde diziden çıkmamalı.:F
Ne demek Melek öldü...
Bensu diziden çıkıcak diye okumustum geçenlerde @xemrexxx e melek gebericek demiştim hatta bildiğime göre diziden ayrılıyormuş :Z:Z:Z

ama celal baba sarpa söylemesin diye öldü süsü verip saklama ihtimalide var inş öyle birşey olmaz :( :( :(

Bensu diziden çıkıcak diye okumustum geçenlerde @xemrexxx e melek gebericek demiştim hatta bildiğime göre diziden ayrılıyormuş :Z:Z:Z

ama celal baba sarpa söylemesin diye öldü süsü verip saklama ihtimalide var inş öyle birşey olmaz :( :( :(

Plan çıkar bu olay yoksa Sarp için başka bi karakter mi gelecek neticede bi yerde aşk dizisi bu.:F Sarp'ı Celal'e yamarlar belki oda iyi fikir:A

İki fragmanda çok iyi, oldukça heyecanlı bir bölüm geliyor, bol bol ters köşe bekliyorum önümüzdeki bölümde.

Fragmana gelirsek; Melek'in öldüğünü düşünmüyorum. Celal, Sarp ve Mert'e gerçekleri anlatmasın diye Melek'i öldü gibi gösterecektir diye düşünüyorum. Mert'in açığa alınmasına gelirsek; beklediğim bir gelişmeydi, Celal'in vurulmasına tanık olan adamın ifadesi sebebiyle açığa çıkmıştır büyük ihtimalle. Kendisini bu kez kurtarması ve temize çıkarması çok zor olacak.

Ne demek Melek öldü...

kız çiğdem bak meryoşum minik in kardeşini bulmuş @vadikızı teyzeme göre tam adam:A @Dosi @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @destere
bgfdgfdgfdgfdgdf.png

3.fragmanda Mertin tam açığa çıktığı ortada artık izah etmesi mümkün değil Yusuf Müdür yetkisini alacak

Forum İstatistikleri

Konular
172,090
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo