zaten 3-4 iyi şarkısı vardır onlardan biri![]()
![]()
![]()
slowları da güzel ama sen beğenmiyon işte
gelecem sanırım
zaten 3-4 iyi şarkısı vardır onlardan biri![]()
![]()
![]()
Dın dına düşükk veren ellerinden utansınlar şarkıdan anlamadıkları bir kez daha tescillendi![]()
Ben Emre kayaya yüksek verenlerdendim Dın dına düşük vermemiştim bana düşman olmana gerek yoktu
Sus kız sende ortalık karıştırma nazar değdircen bana allah allah![]()
Hhahaha sen efeye teşekkür ettinmi geçen hafta puanın için dır dır çocuğun başını şişiriyorsunDın dına düşükk veren ellerinden utansınlar şarkıdan anlamadıkları bir kez daha tescillendi![]()
Ben oylarımı yolladık artık oylarım konuşacakHhahaha sen efeye teşekkür ettinmi geçen hafta puanın için dır dır çocuğun başını şişiriyorsun![]()
![]()
![]()
Hhahaha sen efeye teşekkür ettinmi geçen hafta puanın için dır dır çocuğun başını şişiriyorsun![]()
![]()
![]()
Kız etiket yapmadıysan nerden görsün teşekkürünüEttim tabii yorgundum etiket yapamadım ama tşk ettim ettiğimi bile bile sana harika atmış küçüklüğüne veriyorum ben daha fazla başını şişirmiyim o zaman susayım![]()
Kız etiket yapmadıysan nerden görsün teşekkürünü![]()
![]()
![]()
#BuHaftaBirilerindenSıkılmışOlabiliriz![]()
Bu hafta hic bir sarkiya woaw diyecek kadar begenemedim. Listenin en basina normal begendiklerimi yerlestirdim. Son 5tekide kötu bulduklarim
Bazilarina kötu verecegimin sinyalini vermistim zaten.
@MasacRE- sana güzel bir puan verdim
diger herkes oy günü ögrenir
Haydi görusmek üzere![]()
#BedelÖdeyecekler![]()
Noel baba gibi dağıtın bakalım puanları 11-4 arası#BuHaftaBirilerindenSıkılmışOlabiliriz![]()
Noel baba gibi dağıtın bakalım puanları 11-4 arası![]()
![]()
![]()
normal juri olursan verirsin ancakSende bedel ödemek istemiyorsan 1 puan hakkımızı ver artık. Kötü sunucu.![]()
normal juri olursan verirsin ancak![]()
![]()
![]()
Hhahah aa benmi diyorum başkan olun diye bee benim başkanlarım noel baba gibi olacakBıktık artık bazılarını korumandan. Seni kötü sunucu imajına sokabilirim her an.![]()
Hhahah aa benmi diyorum başkan olun diye bee benim başkanlarım noel baba gibi olacak
![]()
![]()
![]()