zaten 3-4 iyi şarkısı vardır onlardan biri
slowları da güzel ama sen beğenmiyon işte bu haftayıda geçersem eğer haftaya slowla
gelecem sanırım
zaten 3-4 iyi şarkısı vardır onlardan biri
Dın dına düşükk veren ellerinden utansınlar şarkıdan anlamadıkları bir kez daha tescillendi
Ben Emre kayaya yüksek verenlerdendim Dın dına düşük vermemiştim bana düşman olmana gerek yoktu
Sus kız sende ortalık karıştırma nazar değdircen bana allah allah
Hhahaha sen efeye teşekkür ettinmi geçen hafta puanın için dır dır çocuğun başını şişiriyorsunDın dına düşükk veren ellerinden utansınlar şarkıdan anlamadıkları bir kez daha tescillendi
Ben oylarımı yolladık artık oylarım konuşacakHhahaha sen efeye teşekkür ettinmi geçen hafta puanın için dır dır çocuğun başını şişiriyorsun
Hhahaha sen efeye teşekkür ettinmi geçen hafta puanın için dır dır çocuğun başını şişiriyorsun
Kız etiket yapmadıysan nerden görsün teşekkürünüEttim tabii yorgundum etiket yapamadım ama tşk ettim ettiğimi bile bile sana harika atmış küçüklüğüne veriyorum ben daha fazla başını şişirmiyim o zaman susayım
Kız etiket yapmadıysan nerden görsün teşekkürünü
#BuHaftaBirilerindenSıkılmışOlabiliriz
Bu hafta hic bir sarkiya woaw diyecek kadar begenemedim. Listenin en basina normal begendiklerimi yerlestirdim. Son 5tekide kötu bulduklarim
Bazilarina kötu verecegimin sinyalini vermistim zaten.
@MasacRE- sana güzel bir puan verdim
diger herkes oy günü ögrenir
Haydi görusmek üzere
#BedelÖdeyecekler
Noel baba gibi dağıtın bakalım puanları 11-4 arası#BuHaftaBirilerindenSıkılmışOlabiliriz
Noel baba gibi dağıtın bakalım puanları 11-4 arası
normal juri olursan verirsin ancakSende bedel ödemek istemiyorsan 1 puan hakkımızı ver artık. Kötü sunucu.
normal juri olursan verirsin ancak
Hhahah aa benmi diyorum başkan olun diye bee benim başkanlarım noel baba gibi olacakBıktık artık bazılarını korumandan. Seni kötü sunucu imajına sokabilirim her an.
Hhahah aa benmi diyorum başkan olun diye bee benim başkanlarım noel baba gibi olacak